Sylvester Stallone o odnosu s pokojnim sinom: Kad stavite stvari ispred obitelji...

Foto: Profimedia

Sylvester Stallone osvrnuo se na svoj odnos s pokojnim sinom Sageom.

Stalloneov sin preminuo je 2012. u dobi od 36 godina, što je mrtvozornik kasnije utvrdio kao rezultat srčane bolesti izazvane aterosklerozom - unatoč prvim izvješćima da je to bilo povezano s drogom.

Zvijezda Rockyja sina je imao s bivšom suprugom Sashom Czack, s kojom dijeli i drugog sina, 44-godišnjeg Seargeoha Stallonea. Od Sageove smrti, Stallone nije puno govorio o sinu, ali je dao neke rijetke i iskrene komentare o njemu u svom novom Netflixovom dokumentarcu Sly.

Glumili oca i sina u Rockyju V

Sage je glumio sina Roberta u Rockyju V. Stallone kaže da to nije bio drugačiji odnos od onog izvan kamera. Na pitanje podsjeća li ga radnja filma na njegov odnos sa Sageom u stvarnom životu, Stallone kaže:

"Nažalost, da. Pokušavam uzeti nešto što bih zapravo volio da sam učinio u stvarnom životu, ali nisam to mogao učiniti. I tako bih prilično često to radio teatralno, magično."

"Puno toga je istina. Nažalost, kad stavite stvari ispred svoje obitelji, posljedice su prilično radikalne i razorne", dodao je Stallone. Sly također prikazuje scene s premijere Rockyja V gdje Stallone priča o očinstvu dok je stajao sa svojim sinom.

"Postoji rečenica u filmu: 'Tako mi je drago što se rodio jer sada mogu živjeti kroz tvoje oči.' Mislim da je to ono što očevi traže od svoje djece. To je produžetak, djelić besmrtnosti. Sve dok je on živ, tvoje sjećanje će uvijek biti živo, da si učinio nešto dobro. Mislim, nadaš se tome", rekao je.

Pročitajte više