Tabloidi i dalje nemilosrdni prema Britney

BRITNEY SPEARS, "miljenica" američkih tabloida, nepresušan je izvor njihovih naslovnica. Bilo da se radi o ispovijestima njezinih bivših zaposlenika, bilo da su u pitanju "insajderske" informacije o životu popularne pjevačice, bilo da se pretura po starim pričama o njezinu lošem majčinstvu, koje će uvijek prodati časopis.

Ovog tjedna Britney se tako našla na čak četiri naslovnice američkih tabloida, i niti jedna od njih ne izgleda nimalo lijepo. US Weekly izvještava o ispovijestima dadilja koje su radile za pjevačicu, dok Life&Style (ponovno) javlja kako će posrnula zvijezda izgubiti skrbništvo nad svoja dva sina.

Star Magazine javlja kako su Britneyina djeca bila velika pogreška, te izvještava javnost o tome kako je posrnula pop princeza loša majka "koja se ljubi s muškarcima ispred svoje djece i odbija mijenjati im pelene".

Časopis OK! u novom izdanju dovodi u pitanje heteroseksualnost bivše pop princeze, te informira javnost o tome kako je biseksualna Britney utjehu i ljubav potražila u zagrljaju svojih prijateljica.

Pročitajte više