Tajči: Nisam požalila prekid karijere

U EKSKLUZIVNOM intervjuu za Novu TV, "hrvatska Merlinka" Tatjana Matejaš Tajči otkrila je kako nikada nije požalila zbog prekida karijere, te kako joj u Americi najviše nedostaju obitelj i prijatelji.

"Zbog karijere nikada nisam požalila. Tada sam imala 21 godinu i bila sam na početku. No, nitko me nije mogao zaustaviti da odem." - kazala je Tajči, koja je Hrvatsku napustila na vrhuncu svoje karijere.

Tajči koja se u Cincinnati preselila kada je u Hrvatskoj počeo rat i tamo živi sa suprugom i troje djece, priznaje kako su joj govorili da se kući, ako u Americi ostane pet godina najmanje, nikada neće vratiti. Tako je i bilo.

"U Americi mi najviše nedostaje moja obitelj, šetnje ulicom u kojoj sam odrasla, sjedenje u kafićima." - kazala je Tajči.

Pjevačica popularnih "Hajde da ludujemo" stihova prisjetila se i nastupa na tadašnjoj Jugoviziji 1990. godine, na kojoj je sa spomenutom pjesmom autora Zrinka Tutića i Alke Vuice, i pobijedila. Nakon toga nastupila je na Eurosongu u Zagrebu, na kojemu je osvojila sedmo mjesto.

"Kada sam pobijedila, osjećala sam kao da će mi srce puknuti. Nitko nije očekivao tu pobjedu." - prisjetila se Tatjana.

"Tada sam imala toliku vjeru, snagu i energiju u sebi i nisam vjerovala da bi mi se u životu moglo bilo što loše dogoditi. No, shvatila sam da slava i novac mogu nadomjestiti neke stvari, ali samo na neko vrijeme." - zaključila je Tajči, koja se i danas još uvijek bavi glazbom, nastupajući diljem Amerike i izvodeći koncerte duhovne glazbe.

Pročitajte više