Tarik o vjenčanju: Logično je da će ga biti, nije bitno kad i gdje

MEDIJSKA nagađanja o trudnoći Lejle Šehović i skorašnjem vjenčanju ne diraju previše glumca i voditelja Tarika Filipovića, koji se ovih dana sa svojom odabranicom odmara i prikuplja snagu za predstojeće projekte. Brojne navodne datume vjenčanja Tarik ne želi komentirati i, kako kaže, i dalje ne shvaća zašto su mediji (a i čitatelji) toliko zainteresirani za njegov ljubavni život.

"Logično je da to bude jedan dan u godini, a koji, zaista želim zadržati dalje od javnosti", odgovara Tarik Filipović na pitanje jesu li brojna medijska nagađanja o vjenčanju s bivšom misicom Lejlom Šehović točna. Privatni život oduvijek je želio držati podalje od očiju javnosti, no to mu ovih dana, baš kao i u prethodnim vezama, ne polazi za rukom - paparazzi ga prate na svakom koraku, pa je javnost upoznata s njihovim večernjim izlascima, plaži na kojoj se kupaju i koncertima koje posjećuju.

Kako bi se odmorili i proveli daleko od foto objektiva, Tarik i Lejla (za koju, usput rečeno, možete glasati u Indexovom Izboru za najljepšu Hrvaticu) nedavno su otputovali na kraći odmor u Tursku, no popularnog glumca u metropoli očekuju brojne obaveze, pa se njihovom ljetnom odmoru nazire kraj. Osim "Milijunaša" i prošlogodišnjih kazališnih projekata koji još žive na pozornicama diljem Hrvatske, Tarik će uskoro opet pred kamere, i to u novoj sezoni sitcoma "Bitange i princeze".

Glumac nam je najavio i novi kazališni projekt: "U mom matičnom kazalištu Kerempuh pripremamo predstavu 'Metastaze', koju je za tu priliku prilagodio i režirao Boris Svrtan. Veselim se novom projektu, ali i drugim poslovima koji me na jesen očekuju".

Tarik nam nije htio potvrditi, ali ni demantirati da će se skorašnje vjenčanje s Lejlom Šehović, nedavno razvedenom od Dade Majolija, dogoditi vrlo uskoro, i to u Dubrovniku. Ceremoniji će, navodno, prisustvovati uži obiteljski krug i najbliži prijatelji, kako bi se glumac zajedno s budućom suprugom što više zaštitio od medija, od kojih zazire barem kad je u pitanju njegov privatni život.

D.K.
Foto: Index

Pročitajte više