Tarik i Lejla "dežuraju" na društvenim događanjima

Još jedan pokušaj čuvanja intime usred društvene špice. Iako nije bio prisutan na reviji modne kuće Lisca, glumac i voditelj Tarik Filipović pridružio se svojoj novoj djevojci, bivšoj missici Lejli Šehović na zabavi u klubu Sokol, gdje su neobavezno čavrljali u krugu Lejlinih prijateljica.

Unatoč činjenici da su se pojavili na vjerojatno najeksponiranijem događaju večeri, nisu bili raspoloženi za fotografiranje i izjave, a razdvajali su se čim bi "namirisali" fotografa ili bilo koga s uređajem za snimanje. Pomalo paranoično, moramo primijetiti.

Ovih se dana naveliko priča kako Lejla Šehović ne može dočekati razvod od Dade Majolija, kako bi se što prije zaručila za novu ljubav. Iako detalji nisu poznati, pretpostavlja se da će se par, obzirom na njihovo dosadašnje ponašanje, vjenčati daleko od očiju javnosti.

Tarik i dalje negoduje na bilo kakva pitanja o privatnom životu, dok se, s druge strane, s novom odabranicom svoga srca pojavljuje na apsolutno svakom važnijem događaju u Zagrebu. I više nam zaista ništa nije jasno - svojevoljno dolaze među hrpu fotografa, a onda se ne žele slikati...paradoks godine.

D.K.
Foto:G.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara