Tarika oduševila Moranina pjesmica: "Nad studio 7 nadvila se sjeta..."

Foto: Instagram

ČITAVOJ ekipi Potjere teško je pao odlazak Tarika Filipovića iz popularnog kviza, a voditelj koji se na jesen vraća u ulogu voditelja Milijunaša na Instagramu je objavio pjesmicu koju je za njega napisala lovkinja Morana Zibar.

Morana se već oprostila od Tarika na društvenim mrežama kad mu je poklonila bocu "maksuzije", koja nije za svakoga. Uz gitaru, koja je poslužila više kao rekvizit, Morana je Tariku posvetila pjesmicu koja je oduševila voditelja i njegove fanove na Instagramu.

"Moranina oproštajna pjesmica 💖💖💖...da ostane u insta-uspomeni...", napisao je Tarik uz snimku. 

"Nad studio 7 nadvila se sjeta, milijun razloga za šugav početak ljeta. On odlazi, vraća se na počelo, srce ga vuče, u raskoraku tijelo…", pjeva Morana odnosno, kako je u komentarima objasnila, recitira. "Pardon, to je recital", napisala je uz emotikon srca.

Tarikovi pratitelji poručili su mu kako Potjera bez njega nikad neće biti ista, a Moranu su nazvali kraljicom i pravom stihoklepkom. Prošli mjesec od Tarika oprostio se i Dean Kotiga, na dan emitiranja posljednje epizode s njim kao voditeljem, a na toj poziciji zamijenit će ga Joško Lokas.

Pročitajte više