TBF u utorak u Aquariusu

MORALNI pobjednici ove godine još uvijek neodržanog Porina, tvorci opće prihvaćenog, najboljeg albuma 2004., “Maxon Universal”, u Aquarius dolaze po zaključak najuspješnije sezone u karijeri.

Splitski majstori, nakon tri izvrsna albuma te multimedijalne afirmacije koja uključuje čak i sinkronizaciju likova iz popularnih crtića, čine se zrelima i za velike dvoranske koncerte.

Ipak, oni svjesno biraju intimnije klupske prostore, gdje je kontakt s publikom uvijek vruć i neposredan i gdje, sudeći po brojnim prethodnim iskustvima, ne mogu ponuditi ništa manje od istinske glazbene svetkovine.

The Beat Fleet je koncertno čvršći i uigraniji nego ikad, osnažen dugom hrvatskom turnejom koja praktički ne prestaje od objavljivanja “Maxon Universala” prije gotovo godinu dana.

Kako im se treći album u karijeri do sada pokazao kao nepresušna riznica hitova (“Alles Gut”, “UV zrake”, “Nostalgična”, “Herojix”, “Guzice i sise”...), možemo očekivati nastup čiji će intenzitet rijetko padati niže od kolektivnog usijanja publike i benda.

S obzirom na popularnost i ugled kakvu TBF uživa, bilo bi mudro da za ovaj koncert osigurate ulaznice čim prije, da ne bi bilo uzaludnog čekanja pred vratima prepunog kluba, kako se ove sezone već nekoliko puta znalo dogoditi.

Ulaznice mogu nabaviti u CD shopu Aquarius Varšavska 13 i klubu Aquarius na Jarunu po cijeno od 40 kuna u pretprodaji te 60 kuan na dan koncerta.

Pročitajte više