Tenisice koje smo nosili u 90-ima najveći su hit ove sezone

Foto: Press

REEBOK Aztrek je autentična cipela za trčanje, ali se ponovno pokreće taj retro inspired suvremeni izgled današnjeg uličnog stila. Možemo primijetiti kako se stil devedesetih ponavlja, to jest kako se određeni trendovi opet vraćaju u modu. Ističe se duh 90-ih kroz hrabre boje i grafičke elemente.

Reebok classic je ove godine opet predstavio Reebok Aztrek model koji je dizajnirao Christian Tresser u devedesetima, te je tako osigurao izvanrednu reputaciju za Reebok. Razlog zašto je taj model tenisica toliko popularan je zato što model spaja inovativno, klasično i funkcionalno.

Dolaze u raznim kombinacijama boja; od narančasto bijelih, do crno bijelih, i crveno plavih što daje slobodu da ih kombinirate na razne načine. Baš iz tog razloga, ovaj klasični model dobro izgleda uz svaki outfit. Može ih se kombinirati na različite načine baš zbog širokog izbora boja koje su ponuđene. Ako ciljate na business casual, super će izgledati na all black look, crni sako i par skinny crnih traperica. Također na neki everyday look, najdraži par traperica iz ormara i oversized zimsku jaknu, pa čak ako ih kombiniram na neki ljetni look, uz traper jaknu i kratku bijelu haljinicu.

Reebok Aztrek su idealan par tenisica koje svatko treba u ormaru ako voli taj "classic with a twist look". Najbolje je to što u njima možete izgledati i dotjerano te udobno vam je i ne skačete u potpeticama po gradu. Dapače, kombiniranje ovim izborom tenisica sa nekim business casual lookom mogu istaknuti kreativnost i "razbiti" neki očekivani izbor cipela. Pritom ako ste u žurbi i ako morate trčati s jednog mjesta na drugo, ove tenisice su provjereno najudobnije, a nema ništa bitnije od toga da se osjećate udobno a pritom da dobro izgledate.

Ove tenisice možete pronaći u svim Buzz trgovinama te na web stranici Buzz sneaker station.

Pročitajte više