The Sun misli da Hrvatska nema svojih ljepotica

BRITANSKI tabloid The Sun objavio je 14 fotografija ljepotica iz zemalja sudionica EP-a u Portugalu. Budući da na Euru sudjeluje 16 zemalja, The Sun je izostavio dvije zemlje - Hrvatsku i Bugarsku.

Koliko su novinari Suna ozbiljno pristupili zadatku nalaženja najljepših žena iz zemalja sudionica EP-a u Portugalu, najbolje pokazuje podatak da nisu uspjeli naći niti jednu ljepoticu iz Latvije, pa su umjesto nje stavili sliku brazilske manekenke Gisele Bundchen.

Da stvar bude još gora, The Sun je potpuno ignorirao dvije zemlje sudionice Eura, i to Hrvatsku i Bugarsku. Radi li se o namjernom izostavljanju ljepotice iz zemlje koja će, nadamo se, izbaciti Engleze s natjecanja ili o pukoj nekompetentnosti, ne znamo, ali znamo da se Hrvatska itekako ponosi ljepotom svojih žena.

Kako bi nadoknadili tu očitu nepravdu, u ovom članku donosimo par fotografija najljepših Hrvatica po našem izboru, Nine Morić i Korine Longin.

A što se tiče engleske bahatosti, ista će vjerojatno splasnuti nakon utakmice Hrvatska – Engleska u ponedjeljak, nakon koje će se Englezi zaputiti kući.

Pročitajte više