Tip s fudbalerkom koji je privukao pažnju na krunidbi: Nisam prerušena Meghan Markle

Foto: EPA/Twitter

Sjedokosi muškarac s fudbalerkom i dugačkim brkovima, koji je na krunidbi kralja Charlesa sjedio pored Andrewa Lloyda Webbera, privukao je pažnju svojom frizurom i zatamnjenim naočalama tijekom ceremonije, a mnogi su pomislili kako je riječ o prerušenoj Meghan Markle.

Ekipa na Twitteru počela se pitati tko je taj misteriozni kul tip, a jedan se našalio: "Meghan, nisi nas prevarila."

Premda se otkrilo kako je riječ o siru Karlu Jenkinsu, poznati velški skladatelj i instrumentalist, koji je skladao djelo za Charlesovu krunidbu pod nazivom Tros y Garreg, odnosno u prijevodu Prelaziti kamen, morao je i sam pojasniti da nije prerušena vojvotkinja od Sussexa.

"Razumijem da postoji veliko zanimanje za mene otkako sam se pojavio na krunidbi. Bio sam prilično iznenađen što su neki ljudi mislili da sam prerušena Meghan Markle", rekao je Jenkins u snimci na TikToku prije nego što je otkrio da ga je drugi gledatelj optužio da je došao na krunidbu kako bi "ukrao krunske dragulje".

@karljenkinsofficial Sir Karl Jenkins sets the record straight on his attendance at the coronation. #fyp #coronation #disguise #karljenkins ♬ Jenkins: Adiemus - Karl Jenkins

No je li njegova osobna potvrda da nije prerušena Meghan Markle dovoljna ljudima da prestanu sumnjati? Naravno da nije, pa su tako mnogi svoje sumnje iskazali u komentarima ispod snimke. "Znate tko bi rekao da nije prerušena Meghan Markle na krunidbi? Prerušena Meghan Markle na krunidbi, eto tko. Nećeš nas prevariti tim očitim blefom, Meghan", "To je upravo ono što bi rekla prerušena Meghan Markle na krunidbi", bili su neki od komentara.

Pročitajte više