Tip u Milijunašu razljutio gledatelje rečenicom kojom je htio opravdati neznanje

Screenshot: ITV

KANDIDAT britanske verzije showa "Tko želi biti milijunaš?" razbjesnio je gledatelje rečenicom kojom se pokušao opravdati za neznanje. 

Nick Parkhouse, inače učitelj, trebao je odgovoriti na pitanje kojem od navedenih kućanskih predmeta se dodjeljuje "tog rating" (mjerna jedinica koja se koristi za izračun toplinske izolacije proizvoda). Pred njim su stajala četiri moguća odgovora - hladnjak, tava, kofer i pokrivač. 

Točan odgovor je bio pokrivač, no Nick to nije znao, a opravdao se izgovorivši rečenicu zbog koje su ga mnogi prozvali šovinistom. "Moja žena obavlja kućanske poslove. Bojim se da ne znam odgovor", rekao je i razbjesnio Veliku Britaniju.

"Kakva šovinistička budala. Tvoja cura obavlja kućanske poslove pa ti zato ne znaš odgovor? Možemo li ne imati takve učitelje u našim školama?", "Kako me frustrira večerašnja epizoda zbog ovog tipa", "Šali li se ovaj čovjek?", "Brinem se za edukaciju naše djece", bili su samo neki od komentara.

Inače, riječ je bila o pitanju za 1000 funti, a Nick je iskoristio joker te je prošao dalje. Na kraju je došao do 8000 funti, a emisiji je došao kraj pa će ga Britanci gledati i u idućoj epizodi.

Pročitajte više