Vraća se Milijunaš: Znate li odgovore na ova milijunska pitanja?

Vraća se Milijunaš: Znate li odgovore na ova milijunska pitanja?
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

KVIZ Tko želi biti milijunaš vraća se na male ekrane u četvrtak. U prvoj etapi kviz se emitirao od 2002. do 2010. godine, najpoznatiji joker zovi bio je pokojni Mirko Miočić, a jedina i nezaboravna milijunašica bila je plavokosa profesorica hrvatskog jezika Mira Bićanić iz Virovitice.

Mira Bićanić milijun kuna osvojila je 14. lipnja 2003. godine. Na posljednjem pitanju iskoristila je joker "pitaj publiku". Njeno posljednje pitanje bilo je: Koja je od navedenih tv-voditeljica godine 2001. istrčala Pariški maraton? Ponuđeni odgovori bili su: Mirjana Hrga, Sandra Antolić, Mirna Zidarić, Ines Preindl. Maraton joj je donio milijun kuna, a onda se godinama ništa nije čulo o simpatičnoj Miri koja je odmah otkrila da će od milijun kuna sebi osigurati krov nad glavom.

Vrijeme je za nove natjecatelje i nova pitanja, a mi smo izdvojili pet pitanja za milijun kuna koja su se pojavila u domaćoj inačici kviza, kao i u popularnim svjetskim inačicama. Ako znate, bez guglanja, više od dva stara milijunska pitanja, možda ne bi bilo loše da se prijavite u kviz. Podijelite s nama svoje rezultate. Sretno!

 

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara