Tironi ostao bez "Red Carpeta"

DUGO najavljivani show Nove TV "Red Carpet" mogao se na malim ekranima vidjeti sinoć. Na veliko iznenađenje gledatelja glavnu zvijezdu Marina Tironija zamijenili su Monika Kravić i Dorijan Elezović. Što se dogodilo?

Na Novoj su prvo bili bez komentara. Tek su kasnije izašli sa službenim priopćenjem za javnost.

Tironi je izjavio za "Večernji list" da ne zna zašto je došlo do "problema u komunikaciji". Iako su neki mediji objavili da je odbio voditi show, Tironi negira takve izjave. Priznaje da je prije potpisivanja ugovora s Novom TV zatražio pravni savjet o svim stavkama ugovora i zaključuje da se zbog postavljanja uvjeta Nova TV uvrijedila.

Nesuđeni voditelj kaže da je njegov posljednji kontakt s Novom bio je prije nekoliko dana. U vrijeme dok je pred kamerama igrao rukometnu utakmicu s djecom, od njega je zatraženo da se pojavi u prostorijama televizije ili da propada njegovo vođenje showa. Pozivu se nije odazvao, jer kako kaže, fizički ne može biti na dva mjesta u isto vrijeme.

Tironi je poslije pokušao kontaktirati neke ljude s Nove, ali nije uspio doći do njih.

 "Jutarnji list", pak,  piše da je Tironi odbio voditi emisiju jer mu je Nova ponudila tek malo od silnih obećanja. Kuloarskih priča je mnogo. Nagađa se da je Tironi bio nezadovoljan plaćom od sedam tisuća kuna za osmosatno radno vrijeme, te da od ugovora koji nudi stalni posao nije bilo ništa.

Priopćenje Nove TV

Angažman Marina Tironija na Novoj TV nije upitan. No, Marin Tironi je izrazio želju da njegov rad na Novoj TV zbog upisa na kazališnu akademiju bude manji od onog koji je Nova TV predvidjela za njega.

Pročitajte više