Tko je bivši suprug Meghan Markle i zašto su se rastavili?

Foto: Profimedia

OSOBA koja se nije pojavila u Netflixovom dokumentarcu Harry&Meghan bivši je suprug vojvotkinje od Sussexa. Trevor Engelson, 44-godišnji američki televizijski producent, s Meghan je izlazio sedam godina, a par se vjenčao 2011. godine.

Upoznali su se u baru u Hollywoodu 2004. godine. Smatra se da je bio mentor Meghan kada je prvi put zakoračila u filmsku industriju i sredio joj je ulogu u filmu Roberta Pattinsona Remember Me 2010. godine.

 

Razveli se zbog Meghanine uloge u seriji Suits?

Njih dvoje u braku su bili dvije godine. Razveli su se u kolovozu 2013., a kao razlog su naveli "međusobne razlike". Strani mediji tada su nagađali da bi razlog rastave mogao biti to što je Meghan preuzela ulogu u seriji Suits.

Naime, ona se zbog novog posla preselila u tri tisuće kilometara udaljeni Toronto, gdje je serija snimana, a navodno je odlučila tu ostati i nakon završetka snimanja. Trevor je tada ostao u njihovom stanu u Los Angelesu. Mediji su pisali da je brak okončala iz vedra neba te da joj je snimanje serije bilo samo izgovor da ga prekine.

Poštom mu poslala vjenčani prsten

Trevoru, koji to očito nije očekivao, svoju je odluku priopćila veoma hladno - jednostavno mu je poštom poslala svoj vjenčani prsten. Mnogi tvrde da Meghan nikad ne bi bila zvijezda da nije bilo Trevora, koji je s njom radio na poboljšanju njene uloge u seriji. 

Kad su se upoznali, ona je bila tek jedna od glumica koje su se nadale slavi, a nakon dvije godine braka bila je redovito na stranicama tabloida. Da se ne namjerava vraćati Trevor je mogao naslutiti iz toga što je u Kanadu iz njihovog doma odnijela skupocjeni multipraktik.

 

Trevor nakon Meghan oženio milijunašicu

Danas su oboje ponovno vjenčani i imaju djecu s novim supružnicima. Trevor je počeo izlaziti s 33-godišnjom milijunašicom i nutricionisticom Tracey Kurland 2017., a vjenčali su se pet mjeseci nakon što se Meghan udala za princa Harryja. Sada imaju dvije kćeri: dvogodišnju Ford Grace Engelson i jednogodišnju Siennu Lee.

Pročitajte više