Tko je Joaquim Valente, navodna nova ljubav Gisele Bundchen?

Foto: Instagram

MANEKENKA Gisele Bundchen snimljena je prošle subote u društvu trenera jiu-jitsua Joaquima Valentea, i to samo nekoliko tjedana nakon što se razvela od zvijezde američkog nogometa Toma Bradyja.

Mnogi se vjerojatno pitaju tko je nova ljubav Gisele Bundchen, a valja spomenuti kako Valente ima dosta zanimljivu obiteljsku priču.

Naime, njegova je obitelj otprilike jednako jaka u jiu-jitsuu kao i famozna te možda i najpopularnija obitelj Gracie. Štoviše, obitelj Gracie, odnosno slavni učitelj Helio Gracie trenirao je prvu generaciju Valentea, Sylla Valentea i njegova brata Eiezera Valentea još od davne 1953. godine. A godinama kasnije njihovi su potomci došli u SAD i tamo nastavili tradiciju.

Diplomirao kriminologiju

Prvi je na Floridu došao Pedro, još 1993. godine i tamo je otvorio školu jiu-jitsua, a Joaquim je za to vrijeme trenirao u Brazilu pod Heliom Gracieom. Joaquim dolazi na Floridu u Miami tek 2007. godine i upisuje kriminologiju na Sveučilištu Barry u Miamiju te diplomira 2011. godine. 

Joaquim, i njegova braća Pedro i Gui, treća su generacija majstora jiu-jitsua, a njihova je obitelj etablirala ovu borilačku vještinu u Miamiju, gdje danas imaju veliku dvoranu i trening-centar, a tamo je trenirala i Gisele. 

Podsjetimo, Bundchen i Valente snimljeni su na večeri u Kostariki, a s njom su bila i njezina djeca Benjamin i Vivian. Nije potpuno jasno kada je započela romansa Gisele i Joaquima, ali vjeruje se da su se upoznali 2021. godine, kada je manekenka sudjelovala na snimanju za magazin Dust s Joaquimom i njegovom braćom.

 

Trenirala s braćom Valente

U veljači ove godine, Gisele se okušala u jiu-jitsuu i trenirala s Joaquimom i njegovom braćom, a putem Instagrama je poručila kako su oni "strašni učitelji" i kako se "osjeća snažnije i samopouzdanije otkako se bavi samoobranom".

Brady se čak i našalio s Giselinim treniranjem ove borilačke vještine, poručivši na Twitteru da su "njegovi dani ostavljanja posuđa u sudoperu odbrojani". Podsjetimo, Bundchen i Brady rastali su se u dobrim odnosima, iako je baš Page Six objavio u rujnu kako su njih dvoje imali "epsku svađu" zbog koje je brak pukao.

"Do ove odluke smo došli prijateljski i zahvalni smo na vremenu koje smo proveli zajedno", napisao je Brady nakon razvoda, uz napomenu da će nastavljati surađivati kao roditelji dalje u životu, dok je Bundchen poručila da su njoj djeca prioritet.

Pročitajte više