To sam ja: Slovenac pred diskvalifikacijom

SLOVENAC Miro nije pretjerano zainteresiran za izvršavanje dnevnih zadataka u kući, zbog čega bi lako mogao biti diskvalificiran.

U srijedu ujutro su kandidati imali zadatak da mokrih lica pušu u brašno od čega je cijela kuća bila bijela. Nedugo nakon obavljenog zadatka, u posjet im je došla ekipa Latinice koja je snimila prilog o njima.

Problem je nastao s popodnevnim i jutrošnjim zadacima, u kojima Slovenac nije htio sudjelovati već se radije izležavao u krevetu. Popodne je odbio biti vezan konopom za jednog od kandidata do kraja dana što je rezultiralo oduzimanjem sve pive iz kuće, budući da je upravo Miro najveći ljubitelj pive u kući.

Dok je jutarnji zadatak većini natjecatelja bio dobra zezancija, Miro, Mateja i Jana su ga bojkotirali jer im je bio glup. Zbog toga su zaradili žuti karton pred isključenje što je Mateju i Janu, za razliku od Slovenca, neugodno iznenadilo.

Kako natjecatelji dnevne zadatke moraju izvršavati zbog zanimljivosti samog showa, pitanje je koliko dugo će organizatori trpiti razmaženo ponašanje Slovenca.

U emisiju se uživo javio jedan slovenski gledatelj, ustvrdivši da je predstavnik Slovenije lijen, samo se izležava i ne predstavlja Sloveniju u pravom svjetlu.

Miru to sve, čini se, ne dira pretjerano jer on ionako želi biti pjevač. Ponašanje razmažene zvijezde već ima, pitanje je samo tko će s takvim "izvođačem" htjeti imati posla.

Pročitajte više