Tolj nakon što su joj ukinuli emisiju: Ne čudi me da za mene nisu našli drugi projekt

Foto: Instagram

HRT-ova voditeljica Uršula Tolj progovorila je o ukidanju glazbene emisije Kod nas doma, koju je vodila petkom, te je otkrila da je vijest o ukidanju do nje došla prije nešto više od mjesec dana.

"Prije mjesec i pol dana javili su mi producent i moj prvi nadređeni, urednik Zabave, gospodin Mario Sedmak. Prenijeli su odluke svojih nadređenih. Promijenila se urednička ekipa projekta Kod nas doma, samim time i koncept i sadržaj emisije", ispričala je za Slobodnu Dalmaciju.

Dodala je da je ovo već treći ili četvrti put da joj se ista stvar dogodila u karijeri.

"Može se reći i da sam navikla. Ne bih se sad na to vraćala da nešto krivo ne kažem, davno je to bilo. Uglavnom bi bila riječ o smjeni, odnosno promjeni rukovodećeg kadra koje bi onda odlučilo ukinuti neke emisije, uvesti nove i mijenjati shemu. Ništa neobično, uobičajena je to praksa", otkrila je.

"Moje je da odluku prihvatim"

"Jako sam voljela raditi Kod nas doma petkom i naravno da mi je žao. Ali takva je hijerarhija i moje je da odluku prihvatim i da se s jednakom strašću bacim na nove projekte", rekla je i naglasila da je ne čudi da se za nju "nije našao drugi projekt koji bi vodila."

"Budući da nisam samo voditeljica, nego i urednica, novinarka pa i scenaristica, znam da neki misle da sam jaka i u tim segmentima, pa me ne vide u svojim vizijama kao voditeljicu", pojasnila je.

Osvrnula se i na činjenicu da je smijenjena s mjesta urednice Dore.

"Dala sam sve od sebe za taj projekt, no očito je da su se moje ideje o tome što taj projekt treba biti razlikovale od ideja tadašnjih nadređenih. Dogodi se to, idemo dalje", zaključila je.

Pročitajte više