Tony Cetinski i Ivana Nobilo spremni za ulazak u bračnu luku

POZNATI estradni par i poslovni tandem pravi su primjer dobre organizacije vjenčanja - iako će u bračnu luku uploviti 15. rujna, sve je već spremno, a Tony i Ivana ljeto provode u uobičajenom, radnom ritmu. "Htjeli smo da bude dobar tulum kojim ćemo obilježiti našu vezu, a ne da budemo u grču", kaže Ivana, koja je svoje menadžerske sposobnosti očito upotrijebila kad je riječ o planiranju svadbe. Primijenila ih je, naravno, i u poslu - Tony, za razliku od mnogih kolega, ovog ljeta nastupa gotovo svake večeri.

Dugogodišnju vezu Tony Cetinski i Ivana Nobilo okrunit će brakom 15. rujna na Crvenom otoku pokraj Rovinja, a to su mjesto odabrali jer u njihovom suživotu ima posebno mjesto. "Tamo smo Tony i ja započeli našu poslovnu suradnju. U istom dvorcu u kojem ćemo se vjenčati Tony je, naime, snimio svoj povratnički album 'A sada...', prvi na kojemu sam sudjelovala, tako da smo to mjesto odabrali s razlogom", priča nam Ivana, pod čijim menadžerskim vodstvom Tony doživljava uspjehe na top listama i pozornicama, te odlično prolazi kod glazbenih kritičara, inače prilično neraspoloženih za domaću pop glazbu.

Svadbu će, kaže Ivana, glazbom začiniti grupa Positivo, DJ, Halid Bešlić te ciganski orkestar iz Vojvodine, dok će im Tedi Spalato prilikom vjenčanja otpjevati posebnu pjesmu. U njihovom pomno i originalno osmišljenom programu uživat će 200-tinjak uzvanika, a obzirom na organiziranost, uživat će i budući supružnici, jer je veći dio organizacijskog posla već obavljen. "Htjeli smo da bude dobar tulum kojim ćemo obilježiti našu vezu, a ne da budemo u grču", kaže Ivana.

Prije vjenčanja - dvije momačke i dvije djevojačke večeri

Vjenčanju će prethoditi dvije momačke i dvije djevojačke večeri u četiri različita grada. "Imamo jako puno dragih ljudi na različitim stranama, pa će Tony raditi momačke večeri u Sarajevu i Braču, a ja na Korčuli i u Zagrebu", najavljuje Ivana Nobilo. Par je nedavno uredio i stan, a u planu je i proširenje obitelji, no ono nije razlog vjenčanju: "Nisam trudna. Naravno da će jednog dana na red doći i dijete, ali to je dijelom i Božja volja. O vjenčanju smo dugo pričali, ali nikad nismo imali dovoljno vremena za organizaciju. Zato smo se lani dogovorili da ćemo već u siječnju ove godine početi s planovima, a tako je i bilo".

Prije svadbe, poznati par očekuju brojne obveze, u kojima ovog ljeta definitivno prednjači Tony, i to zahvaljujući dobrom menadžmentu svoje buduće supruge. U kolovozu će, naime, gotovo svaki dan provesti nastupajući - večeras je u Pazinu, 4. kolovoza pjeva na Izoli, a onda slijede Selce, Kuknjica, Pakoštani, Primošten, Rab, Virovitica... Zbog brojnih koncerata, par se ovog ljeta "pošteno družio" samo dva dana na Braču, no Ivani nije žao: "Samo neka je koncerata i posla. Družit ćemo se mi, pa tek ulazimo u brak!".

D.K.
Foto: H.P.

Pročitajte više