Tony Cetinski se za veliki koncert u Umagu priprema gledajući nogomet

ŠEST godina nakon nezaboravnog koncerta "Tony i prijatelji", Tony Cetinski ponovno nastupa u Umagu. Na koncertu kojeg će 24. srpnja, s početkom u 21 sat, održati povodom otvorenja ATP turnira Umag 2010., Tony je kandidatima showa Hrvatska traži zvijezdu dao jedinstvenu priliku - s njim će na koncertu nastupiti pet kandidata koji su se po njegovom mišljenju pokazali najboljima u drugoj sezoni. To su Kim Verson, pobjednica ovogodišnjeg showa, Maja Malić, Juraj Jurlina, Vilibald Kovač i Duje Stanišić.

Za umaški koncert je pripremljen poseban i dosad neizvođen program. Osim najvećih hitova  sa posljednjeg albuma Tonyja Cetinskog, naslovne "Ako to se zove ljubav", "Umirem 100 puta dnevno" te pjesme koja je osvojila  publiku i odnijela Porin za Hit godine, "Kad žena zavoli", Tonyjeve poklonike na koncertu u Umagu očekuju i brojni stari hitovi.

Na koncertu  ćemo slušati i samo za tu priliku osmišljen program Tonyja i HTZ zvijezda - svaki od kandidata imati će "svojih pet minuta" i izvesti pjesmu po svom izboru, a posebna iznenađenja bit će dueti kandidata i Tonyja, kao i međusobni dueti kandidata.

Karte za koncert možete kupiti u svim poslovnicama Eventima, u Rijeci, Umagu, Puli, Poreču, Rovinju, Zagrebu i online na www.eventim.hr. Cijene karata su 100 kuna za parter, 120 kuna za tribine i 210 kuna za VIP.

Radno ljeto i odmaranje uz nogomet

Upitali smo Tonyja kako teku pripreme za koncert i imaju li već zajedničke probe. "Još nemamo probe. Program je pravovremeno složen i kandidati sami preslušavaju i vježbaju pjesme. Zajedno ćemo probati neposredno prije koncerta", kazao je za Index Tony koji i ovog ljeta radi punom parom: "Ljeto je radno. Uhvatio sam sad par dana slobodno, malo za odmor, malo za kupanje, a stići ću valjda pogledati i finale Svjetskog prvenstva".

Nismo mogli ne upitati Tonyja tko su mu favoriti: "Moji favoriti su već ispali, Argentina i Brazil. Od ovih što su ostali, Nijemci, ali i Nizozemci su mi isto dragi. Makar žene najviše vole Španjolce".

Za kraj smo Tonyja upitali da nam s malim odmakom od završetka druge sezone showa Hrvatska traži zvijezdu usporedi kandidate s onima iz prve sezone te procjeni koji su bolje prošli kod publike po završetku samog showa. "Jedina usporedba koju mogu napraviti je ta da je prošle godine bilo više dobrih muških vokala, a ove godine ženskih. Žao mi je i što prošle godine Zoki nije imao podršku benda uživo, kao što su je imali ovogodišnji kandidati. Mislim da će oni koji su dogurali do Top 5 uspjeti nešto napraviti. U sljedećoj sezoni očekujem još iznenađenja i još bolje pjevače", kazao je Tony.

Pročitajte više