Za koncerte HTZ-ovaca traži se ulaznica više

Foto: Ronald Goršić/Cropix

VELIKA turneja finalista showa Hrvatska traži zvijezdu počinje danas u zagrebačkom klubu Aquarius. Uzbuđenje koje vlada Hrvatskom najviše se osjetilo jučer u Rijeci gdje su obožavatelji doslovno okupirali tamošnje Dallas music shopove, ne vjerujući da ulaznica više nema u prodaji. Naime, sve ulaznice za koncert u Rijeci na Trsatskoj gradini su, baš kao i prošle godine, dva dana prije koncerta rasprodane .
 
Ista atmosfera očekuje se danas u klubu Aquarius, s obzirom da se i tu traži ulaznica više, a kako bi izašli u susret barem još nekim obožavateljima koji još nisu kupili svoju ulaznicu, organizatori su u prodaju pustili još 100 dodatnih ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kim Verson, Vilibald Kovač, Duje Stanišić, Juraj Jurlina, Jurica Gorša, Maja Malić i Petar Brkljačić će u sklopu HTZ turneje nakon Zagreba nastupiti 18. lipnja u Rijeci te 20. lipnja u Zadru. Kako je najavljivano, kao posebni gosti turneje nastupit će finalisti prve sezone showa, Bojan Jambrošić, Carla Belovari i Zoran Mišić, koji će praćeni bendom izvesti svoje singlove.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara