Tony Cetinski uskoro po drugi put postaje otac?

TONY CETINSKI i njegova supruga Ivana Nobilo trebali bi, prema kuloarskim pričama, krajem ove godine postati roditelji. "Nemam komentara, zaista vam nemam namjeru ništa reći", rekla nam je Ivana. Čini se kako je Ivana ipak odlučila tajnu o djetetovom rođenju držati - u tajnosti. Kako Ivana nije demantirala šuškanja o prinovi, pretpostavlja se da će krajem 2008. prvi put postati ponosna majka, dok će Tonyju to biti drugo dijete. Pjevač, naime, već ima sina Christiana iz prvog braka s manekenkom Antonelom Butigan.

Ljubavna priča Tonyja i Ivane Cetinski medijima je godinama bila uglavnom nezanimljiva, ali razne priče o nevjerama popularnog pjevača kulminirale su prošle godine "izmišljenim skandalom". Jedne su novine, naime, objavile "prisne" fotografije Tonyja i Ivane Banfić, pa se počelo pričati o njihovoj ljubavnoj vezi, ali se kasnije doznalo kako su Tony i Ivana žute medije jednostavno odlučili iskoristiti za promociju dueta.

Ipak, prava priča uslijedila je nakon što su mediji objavili fotografije na kojima se Tony ljubi s plavokosom djevojkom u Düsseldorfu. "To je propast mog života. To je pijano stanje. Napila me i iznapadala. Znam da to ne smijem raditi. Dogodilo se jedanput. Kao da se to nikom ne događa", rekao je pjevač samo nekoliko mjeseci nakon vjenčanja s Ivanom Nobilo, da bi nakon nekoliko tjedana potpuno promijenio priču: "Iskreno, ne sjećam se fotografiranja s tom djevojkom i muškarcem. Imam stotine takvih fotografija, glupo mi je odbiti ljude kad me zamole da poziram s njima za uspomenu. Zanimljivo je, međutim, da je ta slika jedina ‘čista’, dok su ostale fotografije ispod kojih piše da sam ja strastveno ljubio djevojku koja se zove Ana Muhar vrlo loše kvalitete i teško je sa sigurnošću reći tko je, zapravo, na tim fotografijama".

L.V., M.A.
Foto: Index

Pročitajte više