Torbe s potpisom Karla Lagerfelda

KARL LAGERFELD potpisao je ugovor s Accessory Network Grupom za proizvodnju linije kožnih torbi.

Dizajner će kreirati kolekciju koja osim klasičnih ženskih torbi uključuje malene kožne proizvode poput privjesaka i prtljagu, ali budući da detalji oko kolekcija nisu finalizirani još uvijek se ne zna u potpunosti što će sadržavati i kako će izgledati. Dizajner je jedino do sada naglasio kako će cijela kolekcija biti kvalitetna, od luksuznih materijala, te kako će sadržavati elemente "visoke tehnologije".

Kolekcija proljeće/ljeto 2008. osim dizajnerski bit će i dosta cjenovno raznolika. Najjeftiniji predmeti moći će se kupiti za 250 eura, dok će glavnim proizvodima cijena ići do 800 eura.

Lagerfeld je dizajner poznat po svojoj suradnji s velikim modnim kućama poput Chloe, Fendi i Chanel, a svoju samostalnu marku lansirao je ranih osamdesetih godina prošlog stoljeća. Također je kreirao haljine za Kylie, Madonnu, a kao njegovi fanovi izjasnili su se Mariah Carey i Claudia Shiffer. Također, surađivao je s modnom kućom H&M, a limitirana kolekcija s njegovim potpisom rasprodala se u prvom danu. Osim što je modni kreator, Lagerfeld je i fotograf. 2005. je slikao Mariah Carey za naslovnicu jednog časopisa. Poznat je po svojoj izjavi kako ne voli standardnu ljepotu, te kako nema ljepote bez malo neobičnosti.

N.D.

Pročitajte više