Totalna golotinja Amber Heard i grupni seks u drami "The Informers"

BAŠ KAO što su to preporučili i američkih filmski kritičari, koji kažu kako se zbog Amber Heard i njezine uloge plavuše Christie zaista isplati ići u kino, pojedini kadrovi iz filma "The Informers" dokazuju kako su njihove kritike i više nego točne. Glumicu koja je za potrebe kontroverzne uloge obojala kosu u plavo kako bi što vjerodostojnije odglumila ulogu zavodnice već sada mnogi nazivaju novom nasljednicom seks ikone Angeline Jolie.

Osim Amber se u filmu među glavnim glumcima pojavljuju Kim Basinger i Mickey Rourke

Mlada američka glumica svoje je mjesto pod zvijezdama našla u tinejdžerskim filmovima i serijama, ali mediji iz nje žele stvoriti istinsku zvijezdu kao i redatelji koji su joj dali ulogu koju bi rijetko koja glumica, pogotovo u njezinim godinama, prihvatila. Ljepuškasta 22-godišnjakinja, osim što je pokazala gole grudi, odglumila je i kadar u kojemu se poševila s dvojicom muškaraca.



Osim seksi Amber Heard u filmu glavne uloge tumače Kim Basinger i Mickey Rourke koji su svoje "vještine" pokazali u popularnoj erotskoj drami "Devet i pol tjedana" te Winona Ryder i Billy Bob Thornton. U filmu koji je napravljen po knjizi Breta Eastona Ellisa, koji je također napisao i "Američki psiho", te "Pravila privlačnosti", radnja je smještena u Los Angeles ranih 80-tih.

Plejada karaktera koncentrira se oko života u L.A.-u, gdje se treba dobro potruditi za uspjeh. Kroz film provučen je lik vratara voajera, zanosne plavuše Christie, Amber Heard, koja tijekom dana spava, a tijekom noći tulumari, nabrijanog muškarca s brkovima. Droge čine svoje, a neki se jedva snađu kad shvate kako plešu valcer smrti na rubu vulkana. Redatelj je sljedećim riječima opisao osnovnu misao filma: "Pohlepa je dobra. Seks je jeftin. Mladost je vječna".

A.M.

Pročitajte više