Transeksualac optužio RTL za homofobiju

U SUBOTU su na Sašinom rođendanskom tulumu u Big Brother kući trebali nastupiti Playboyeva zečica i najpoznatiji transeksualac s ovih prostora, Salome, objavilo je nekoliko medija. No, od nastupa Salome u Big Brotheru neće biti ništa, a on čelnike tog reality showa optužuje za homofobiju.

Podsjećamo, ovih dana nekoliko je medija objavilo informaciju o velikom Sašinom rođendanskom tulumu u Big Brother kući, koji su trebali uveličati Playboyeva zečica Mirela Anić i slovenski transvestit Salome.

"Sve je bilo dogovoreno, danas ujutro sam se spremala na odlazak u Zagreb, kad su me nazvali iz RTL-a i rekli mi da otkazuju moj nastup." – izjavio je Salome u razgovoru za Index.hr, pa dodao: "Kazali su mi da šef marketinga Big Brothera uopće nije znao za ideju o mom nastupu, te da se usprotivio tome kad su ga obavijestili o tome."

"Zbog otkazivanja nastupa u Big Brotheru propao mi je show koji sam trebala odraditi u petak u Sloveniji, mislim da je homofobija razlog što me Big Brother odbio na ružan i neprofesionalan način." – dodao je Salome.

Kako bismo provjerili te tvrdnje, nazvali smo glasnogovornika Big Brothera Kristijana Gržetića.

"Kao prvo, informacije o nastupu Salome bile su neprovjerene. Razgovarali smo sa Salome, ali nikakav dogovor nije postignut, u produkciji showa odlučili su da to nije dobra solucija." – kazao nam je Gržetić, pa dodao "Nitko iz produkcije Big Brothera nije dao ikakvu završnu garanciju da će Salome nastupiti u subotu u Big Brotheru."

Gržetić nije želio komentirati optužbe za homofobičnost, kazavši kako se radi o insinuacijama koje u potpunosti odbacuju.

Nakon razgovora s glasnogovornikom ponovno smo stupili u kontakt sa Salome, koji je upitao zbog čega je njegov nastup oglašavan na Internetu ako ništa nije bilo dogovoreno.

"Očigledno lažu." - zaključio je Salome.

Pročitajte više