Sanja ispala, Alen i Željko nominirani

Sanja ispala, Alen i Željko nominirani

VEGETARIJANKA obrijane glave morala je napustiti kuću, a idućeg petka za njom će krenuti jedan od muških stanara Big Brother kuće.

Za Našičanku Sanju Kvastek glasalo je 73 posto gledatelja RTL Televizije, dok je za drugog nominiranog Željka Mađarića glasalo 27 posto gledatelja.

Nove nominacije bile su manje-više očekivane. Dečki koji stalno govore o ženskoj uroti ni ovoga puta se nisu pokazali dovoljno pametnim da pokušaju eliminirati jednu od žena. Raspršili su svoje glasove umjesto da su sva četvorica glasali za istu curu i tako je sigurno uvrstili među nominirane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željko i dalje igra neku čudnu igru pa uporno nominira Alena s kojim se sada našao u konkurenciji za ispadanje jer su obojica dobili po četiri glasa. Do sada je nadmoćno pobjeđivao svoje ženske konkurentice u nominacijama Vlatku i Sanju, ali sada bi mu muški glasači mogli okrenuti leđa.

Lukave cure se i dalje ne nominiraju između sebe, pa će već idućeg petka dobiti premoć u kući i mogućnost da postojećom taktikom jednog po jednog muškarca izbace iz kuće i njih četiri ostanu u borbi za milijun.

Stanari i dalje puše i psuju pred kamerama, a čak je i voditeljici "live" prijenosa izletjelo "jebemti" kada su joj gosti slučajno sjeli na mikrofon.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara