Tulum Festivala novog kazališta: Dođite na zabavu u dva čina!

POVODOM nadolazećeg međunarodnog festivala nove drame Nu:Write Theatre Festival u petak će se u Velikoj dvorani kazališta &TD održati Nu:Write After Summer Party na kojem će nastupiti fado sastav As Bruxas Fatais i flamenco grupa Flamor te Dj-i Mario Kovač i Marmat.

Svrha Nu:Write after summer partyja je upoznati hrvatsku publiku s novom dramom i programom nadolazećeg festivala te prikupiti sredstva za troškove dolaska čak 11 britanskih trupa i 70 izvođača u studenom ove godine. Naime, ovaj festival prvi put u Hrvatsku dovodi vrh aktualne britanske produkcije nove drame, modernog lutkarstva i fizičkog teatra. Na čelu cijelog pothvata je Marko Cindrić, 26-godišnji hrvatski glumac koji je posljednje četiri godine proveo u Velikoj Britaniji studirajući glumu na Oxford School of Drama kao jedini Hrvat u povijesti te prestižne dramske akademije.

Prvih 150 posjetitelja uz kupljenu ulaznicu od 25 kuna dobiva i besplatno pivo, posluživat će se besplatna klopa, a kroz nagradnu igru svi će imati priliku osvojiti ulaznice za otvorenje Nu:Write Festivala koji će se održati od 16. do 20. studenog u prostorima Teatra &ITD i SC-a.

Pročitajte više