Tviteraši su uvjereni da je na ovoj snimci Melania pokazala što misli o Ivanki Trump

Foto: Guliver Image/Getty Images

SNIMKA na kojoj se vidi izraz lica Melanije Trump kad je pokraj nje prošla Ivanka Trump, kći njenog supruga, počela se širiti društvenim mrežama, a neki su tviteraši zaključili da je očito da Melania ne može smisliti Ivanku. 

Društvenim mrežama dijeli se dio snimke nastale na pozornici Republikanske nacionalne konvencije ovog četvrtka, na kojoj je zabilježen usiljeni pozdrav koji je Melania uputila Ivanki. 

Dok joj je Ivanka dolazila u susret, Melania joj se široko osmjehnula, no čim je ova prošla, izraz lica joj se sledio. 

Ekipi na društvenim mrežama ova interakcija nije promaknula. 

"Izgleda da Melania baš ne voli Ivanku."

"Je li to Melania zakolutala očima prema Ivanki?"

"Vidim da se Melania i Ivanka baaaaš dobro slažu."

Inače, ranije tog dana objavljen je dio knjige koju je napisala Melanijina bivša savjetnica i nekadašnja najbolja prijateljica Stephanie Winston Wolkoff pod nazivom Melania i ja. Dio pod nazivom Operacija blokiranja Ivanke govori o navodnim Melanijinim nastojanjima da spriječi Ivankino pojavljivanje na fotografijama s Trumpove inauguracije. 

>>Ne slažu se: Insajderica otkrila podrugljivi nadimak koji je Ivanka dala Melaniji<<

>>Ivana Trump otkrila što Ivanka zaista misli o Melaniji<<

Na fotkama je Ivanka na kraju stajala iza Melanije. Wolkoff navodi da su Melania i ona to tako organizirale jer je Ivanka pokušavala što više pozornosti na inauguraciji prigrabiti za sebe i svoju obitelj. 

"Bila je to Donaldova inauguracija, ne Ivankina, ali nitko nije bio dovoljno hrabar da joj to kaže. Melania nije bila oduševljena time što se Ivanka u sve miješa i odlučila je da joj to neće dopustiti", piše Wolkoff. 

Ovo nije prvi put da se spominje rivalstvo Melanije i Ivanke, piše Daily Mail. Njih dvije nikad nisu zajedno organizirale nikakvu inicijativu ili događaj, a u javnosti ih se rijetko viđa zajedno. 

Pročitajte više