U Hrvatskoj su u trendu cik-cak crno crvene frizure

IZABRAN je frizer godine - Kristijana Furmek koja je do te titule došla zahvaljujući magazinu Extra koji je po četvrti put organizirao natjecanje, te glasovima stručnog žirija. Finale se održalo a gdje drugdje nego u Kristalnoj dvorani opatijskog hotela Kvarner. Pobjednička frizura nalazi se na glavnoj fotografiji.

Ocjenjivao se ukupan dojam

U finalu se našlo šestero predstavnika frizerskih salona i svaki od njih je imao u zadatak predstaviti dvije frizure u kategorijama modno šišanje i bojanje te avangarda. Ocjenjivao se ukupan dojam frizure i usklađenost s odjećom i šminkom.

"Presretna sam, pogotovo zato što smo prošle godine osvojili drugo mjesto pa smo ove bili odlučni pobijediti", rekla je pobjednica za kojom su kaskali salon W te Beauty GT. Na svoja mjesta ove su frizerske salone postavili sljedeći članovi žirija: glumica Jelena Perčin, predsjednica Ceha frizera i kozmetičara Hrvatske obrtničke komore Marija Rukljač, prošlogodišnji pobjednik Ivica Zanetti, cura Luke Nižetića Iva Šulentić te direktor festivala Hairstyle News Denis Vidović.

Program su vodili Barbara Štrbac i Zlatan Zuhrić Zuhra. Poseban gost bio je Luka Bulić čiji vrlo dobro poznat repertoar imitiranja drugih pjevača, eto, i dalje prolazi. 

G.P.

Pročitajte više