U liveu BB-a pao okršaj između Lucije i Anezi: "Glupa si, ne brukaj se i ne okreći mi guzicu"

Foto: RTL/Facebook

U BIG BROTHERU se, tijekom sinoćnjeg prijenosa uživo, odigrao okršaj između Splićanke Lucije i Anezi.

Naime, Lucija je napala Anezi te je optužila da je licemjerna, dvolična i da glumata. Dogodilo se to nakon što su kuću, na iznenađenje mnogih, napustili Juraj i Zeba. Lucija i Anezi posvadile su se zbog fizičkog obračuna između Ane i Antonija.

Lucija, naime, smatra da je Anezi glumatala jer je u ispovjedaonici tvrdila da Anu treba kazniti zbog toga, a kad je Big Brother pitao tko je za najstrožu kaznu, ona je šutjela.

"Ti si ta koja je neiskrena. Bacala si se tamo i plakala, a kad je Big Brother pitao, umukla si", vikala je Lucija na Anezi. 

"Pa jer je on rekao da se digne onaj tko je za najstrožu kaznu. Ja nisam bila za najstrožu kaznu. Što si ti neandertalac? Pogledaj se, smiješna si. Lucija, glupa si, nemoj se brukat pred narodom. Okrećeš mi guzicu, što si neandertalac?" rekla je Anezi Luciji te je zatim optužila da je ona ta koja glumi u kući. "Ja da glumim? Ti si danas pričala satima s Matijom pa ga na kraju nominirala", vikala je Lucija.

"Prvo pljuješ tu po nekoj Lidiji Bačić, govoriš da bi ona ušla tu da je mogla, a ti jedino tu i možeš ući. Ti si tu došla po neku slavu, nešto... A da znaš kako izgledaš u očima nas drugih", vikala je Lucija. Ubrzo se pojavila Ljiljana i stala između njih dvije, a prijenos je zatim prekinut.

Nakon njihove svađe postavlja se pitanje kako je Lucija mogla znati što je Anezi govorila Big Brotheru u ispovjedaonici. Jedino logično objašnjenje je da joj je to rekao netko od članova tajne obitelji.

Gledatelji su na društvenim mrežama podržali Luciju te optužili RTL za prekidanje prijenosa kad je emisija postala zanimljiva. 

"Luciji svaka čast za ovo što je sad Anezi rekla! A taman ste nam prekinuli prijenos da ne čujemo što će baba izanalizirati u vezi svađe. Ušla je u kuću kao da je šerif i misli da ima neki autoritet.
Večerašnje izbacivanje bolje da ne spominjem. Ako već lažirate glasove, onda barem malo manje očiti budite", napisala je jedna gledateljica koja očito smatra da Juraj i Zeba nisu trebali napustiti kuću.

"Anezi je ušla u BB u nadi da joj to pomogne u glazbenoj karijeri, a dogodit će se baš suprotno. Svaka čast Luciji što joj je rekla sve u facu. Anezi prije odluke o kazni se dvorištu zgražala nad Aninim napadom na Antonija. Kada je Bigi rekao da se ustane onaj tko je za najstrožu kaznu bilo je očito da se nije ustala samo zato što bi bila jedina. Pritom je nastavila gunđati da bi muški stanar na njenom mjestu bio izbačen. Tu se vidi kakva je."

"Lucija je u pravu... Anezi je dvolična... Uvlači se svima u dupe pa laje... Kalkulator od prvog dana..."

"Ali joj je Lucija sasula sve u facu hihihihihi pa ovo mi je podiglo raspoloženje na istu onu razinu kao što mi treba apaurin kad čujem kad se Antonija javi u kuću: 'Antonio i Anezi sjednite'..."

"I prekinite sad kad se Anezi i Lucija svađaju...Bravo, jedino što je bilo zanimljivo"

Pročitajte više