Ubojica Johna Lennona ima novu slavnu žrtvu - Lindsay Lohan

POSLJEDNJI filmski uradak Lindsay Lohan je "Chapter 27" u kojem glumi ljubavnicu Marka Chapmana, opsjednutog obožavatelja grupe Beatles koji je u New Yorku 1980. godine ubio Johna Lennona. Pravi Chapman nalazi se u državnom zatvoru Attica i u međuvremenu je postao odani kršćanin koji, ako ikada izađe iz zatvora, želi hodati po svijetu i propovijedati riječ Božju.

No, 52-godišnji Chapman je iza zatvorskih rešetaka pronašao novu opsesiju - mladu i problematičnu Lindsay Lohan. Mark je saznao da se snima film o njemu i onome što je napravio, ali i o tome tko sve glumi u filmu. 

Kad je saznao da će njegovu ljubavnicu glumiti mlađahna Lindsay, Mark se zaljubio. Prema tvrdnjama njegovih zatvorskih kolega, Markova ćelija oblijepljena je slikama i posterima glumice, a od upravitelja zatvora navodno je zatražio da mu dopuste da je zove na mobitel i da ga ona posjeti.

Lindsay ga je, naravno odbila, ali Mark ne odustaje. "On shvaća da ga Lindsay ne želi vidjeti, ali kaže kako neće odustati", ispričao je Markov zatvorski kolega. Chapman, kojemu je dijagnosticirana psihoza, u zatvoru je odslužio već 27 godina zbog ubojstva Johna Lennona, a njegovi se zahtjevi za prijevremenim puštanjem na slobodu još odbijaju jer ga i dalje smatraju opasnim za društvo.

K.H.

Pročitajte više