Udar na Meghan? Britanci pišu o potezu omražene vojvotkinje nakon vijesti o bebi

Foto: Wenn

BRITANSKI mediji raspisali su se o objavama na Twitteru vojvotkinje od Yorka Sare Ferguson Fergie nakon što su Harry i Meghan otkrili da čekaju svoje prvo dijete.

Palača je vijest o prinovi objavila jutros u 8.40, a skoro u isto vrijeme Fergie, majka princeze Eugenie koja se udala u petak, objavila je zahvalu dizajneru koji je napravio haljinu koju je nosila na kćerinom vjenčanju.

Nakon toga objavila je još nekoliko tvitova o kraljevskom vjenčanju svoje kćeri i Jacka Brooksbanka, no o bebi Harryja i Meghan nije objavila ni riječ iako je to tada već bila glavna vijest u medijima diljem svijeta.

Isto je učinio i njezin bivši muž princ Andrew, koji je također na Twitteru danas podijelio objavu svoje bivše žene o vjenčanju njihove kćeri, no bebu Harryja i Meghan nije spomenuo.

"Jesu li Fergiene objave udar na Meghan jer je zasjenila Eugenie na njenom vjenčanju viješću o trudnoći? Vojvotkinja od Yorka bijesno objavljuje fotografije s kćerina vjenčanja samo nekoliko trenutaka nakon vijesti o kraljevskoj bebi", piše britanski Daily Mail i pita se je li Sarah Ferguson, jedna od u javnosti najomraženijih članica kraljevske obitelji, na ovaj način podbola kraljevski par.

Inače, Harry i Meghan članove kraljevske obitelji navodno su o prinovi obavijestili upravo na vjenčanju mlade Eugenie. A iako su s javnom objavom trudnoće pričekali nekoliko dana od vjenčanja, mnogi su im ipak zamjerili i zaključili da su zasjenili Harryjevu rođakinju Eugenie i njen veliki dan.

Osim toga, na društvenim mrežama su ih napali i zato što su svoju sretnu vijest o prinovi objavili baš na Dan sjećanja na gubitak trudnoće i djeteta.

Pročitajte više