Ljubavna priča Baby Lasagne i Elizabete: "Mislila sam da mi se više neće javiti"

Foto: Matija Habljak/Srecko Niketic/PIXSELL

Prije prve polufinalne večeri na HRT-u je prikazan dokumentarac Ususret Eurosongu. Tema je, naravno, bio Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna. O njemu je govorila i njegova zaručnica Elizabeta Ružić.

"Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu. On je mene zapratio nazad i javio mi se. Love story 21. stoljeća", rekla je Elizabeta u dokumentarcu.

"Elizabeta mi je rekla da, kad je došla doma, upalila je svoju 'heartbreak' playlistu jer je po njoj susret prošao grozno, ali po meni je bilo savršeno. Nisam se ni vratio do Umaga, već sam joj poslao poruku: 'Ej, kad ćemo opet?'", dodao je Marko.

Mislila je da joj se Marko više nikad neće javiti

Elizabeta je mislila da se više nikad neće vidjeti.

"Ja sam u međuvremenu slala prijateljici poruku da je bilo najgore ikada i da mi se lik više nikada neće javiti u životu, a kasnije sam joj napisala da se ipak javio i da ćemo izaći opet. Frendica se već bila naživcirala misleći -  kako sam to uspjela zeznuti", rekla je Elizabeta.

Glazba im je zajednička poveznica. Upravo Elizabeta stoji iza vizualnog projekta Baby Lasagne i pomaže mu oko stajlinga.

"Kada smo se upoznavali, bilo je očito da je glazba tu i da će uvijek biti tu, pa sad bilo više ili manje. Ali bilo je uvijek jasno da on neće tako lako odustati od glazbe", kaže Elizabeta, a Marko dodaje: 

"Vjerujem u njezin glazbeni ukus. Ona je isto završila školu za klavir pa je smatram barem djelomično glazbenicom. Vjerujem njezinom ukusu i procijeni tako da sve pjesme koje ste čuli od Baby Lasagne, ona je rekla 'da' tim pjesmama. Treba znati slušati. Često ego ne da, pogotovo taj muški ego... ali na kraju se isplati."

Marko je upravo zbog Elizabete zavolio mačke jer je ona "imala najmazniju mačku na svijetu."

Pročitajte više