"Ulovila sam dečka u seksu s mojom najboljom prijateljicom na tulumu..."

Foto: Instagram

AKO NISTE zadovoljni time kako vam je počela 2019., vjerojatno vam je i dalje bolje nego što je 22-godišnjoj Abigail Cannings iz Plymoutha počela 2016. godina. Iako su otada prošle tri godine, britanski mediji ovih dana puni su njene priče.

Njoj je 2016. godina započela tako da je ulovila tri godine starijeg dečka Rossa Portsmoutha u krevetu sa svojom prijateljicom, a oboje su bili "goli" i "jedno na drugom". Kako je objavio Fabulous Digital, Abigail je slavila Novu godinu s nekoliko bliskih prijatelja, kad je njen dečko "nestao", kako bi spavao s drugom ženom u krevetu koji su dijelili.

"Naša veza isprva je bila predivna, voljeli smo se, sve je bilo savršeno", opisala je Abigail.

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja u kolovozu 2015. godine, a ubrzo je među njima zaiskrilo. Mjesec dana kasnije živjeli su zajedno.

"Bili smo očarani jedno drugim, nije nas bilo briga što se sve odvija brzo, jer nam se činilo da je to prava stvar", rekla je.

Četiri mjeseca kasnije, Ross joj je rekao da nije siguran u njihovu vezu. Otišla je do svoje prijateljice Emily da je utješi, a Emilyna majka rekla joj je da je njena kći otišla do Abigailinog stana.

Abigail je požurila doma, a tamo ju je dočekao novogodišnji tulum kojeg je njen dečko organizirao. Odlučila je da se neće svađati pa su se ona i Ross pomirili. Nakon ponoći primijetila je da su Ross i Emily skupa izašli iz dnevne sobe, no nije reagirala jer je mislila da su smo prijatelji. Kad je konačno ušla u spavaću sobu, uhvatila ih je usred posla.

"Srce mi je puknulo u milijun komadića, izletjela sam iz sobe u suzama, nisam mogla vjerovati što su mi napravili", požalila se.

Zaspala je na kauču, a kad se probudila čula je kako se njih dvoje ponovno seksaju. Nakon toga su joj se ispričali i rekli da su bili pijani, no ona se iselila iz stana koji je dijelila s Rossom. On je pak sljedećih pet mjeseci hodao s Emily.

Pročitajte više