Unatoč zabrani, orgije na Cipru u punom zamahu

USPRKOS policijskoj najavi o zabrani orgija na izletničkom brodu Fantasy na Cipru, engleski novinari potajice su snimili fotografije koje dokazuju da se orgije održavaju i dalje.

Novinari tabloida The Sun uplatili su po 25 funti za cjelonoćni izlet kod ciparske agencije Fantasy Boat Travel, koja je nedavno optužena za organiziranje orgija na svojim izletničkim brodovima Fantasy i Napa Queen.

U orgijama na brodu Fantasy, koje su prije mjesec uspjele zabilježiti kamere grčke televizije Mega, glavnu ulogu igraju ogromne količine alkohola, kojeg "izletnicima" u usta uštrcavaju konobari na brodu.

Iako je nakon prvotne vijesti o orgijama na Fantasyu ciparska policija najavila zabranu takvih izleta, fotografije snimljene prije par dana na istom brodu dokazuju da se stanje nije nimalo promijenilo.

Kako javlja The Sun, osoblje broda brine se da su svi gosti dobrano alkoholizirani, te ih potiču na seksualno eksplicitne radnje, pri čemu ih nerijetko snimaju video-kamerom.

No, jedna od takvih snimki došla je i do policije pa bi se Christos Kremastos (51), njegov sin Loukas (29), vlasnici broda Napa Queen i Fantasy, te njihov zaposlenik Yiannis Ioannou (48) trebali pojaviti pred sudom zbog optužbi za organizaciju nedoličnih radnji na javnom mjestu.

Pročitajte više