Vaso Brkić na Harley-Davidsonu juri po duvanjske pite: "Bajkeri ne čekaju dostavu"

Foto: Facebook

NAKON unutarstranačkih izbora na kojima je premijer Andrej Plenković pobijedio Miru Kovača, Milijan Brkić ostao je bez pozicije potpredsjednika sabora. No čini se da njega ništa ne brine dok god ima duvanjske pite.

"Zbog duvanjske pite vrijedi se provozati do Sesveta. Kada se radi o duvanjskoj piti, bajkeri ne čekaju dostavu, odlične pite, za svaku preporuku", napisao je Brkić pored fotografije na kojoj pozira u kožnjaku pored djelatnice koja nosi masku s crveno-bijelim "kockicama".

Njegovi obožavatelji počeli su se hvaliti pitama koje su sami jeli, neki nisu baš shvatili gdje je Brkić jer su mu poručili da "produži malo do Livna na sir i burek", a neki su mu zaželjeli da uživa na motoru.

"Poznato je da rokeri vole pite jer i u vožnji mogu jesti, pozdrav prijatelju i polako s pitom", poručio je jedan pristaša.

Inače, Brkić se prošle godine počastio motociklom marke Harley-Davidson iz 2018. godine vrijednim 230.000 kuna. Nakon toga objavio je svoju karikaturu.

"Odavno se nisam ovako iskreno nasmijao. Iskreno HVALA autoru karikature", napisao je.

Brkić je rođen u Ljubuškom, no s osam godina s obitelji se doselio u zagrebački Dubec. U jednom svom javnom nastupu rekao je da mu se život u Zagrebu tijekom djetinjstva uopće nije sviđao te da se želio vratiti u Hercegovinu. 

Pročitajte više