Vatrogasci objavili parodiju Baby Lasagne: "Sad sam velik ja, krava već je prodana"

Screenshot: YouTube

BEND Vatrogasci objavio je pjesmu Rim Tu Tiki Tiki, parodiju na Rim Tim Tagi Dim, pjesmu Baby Lasagne s kojom ide na ovogodišnji Eurosong. 

"Hej, sad sam velik ja. Odlazi, beba malena. Hej, sad sam velik ja. Krava već je prodana. Dora mi je velik stres, ali imam interes", početak je njihove pjesme.

"Bit ću bog na HTV, na slami je beno spavanje, a najviše aj vona dens, rok mi Bejbi Lazanje. Zovite, glasajte, da pobjednik sam priredbe. Ne plači Mrle, bit će bolje", glasi dalje pjesma.

"Bolje ne može, od Bejbi Lazanje. Noćna Dora muči me, napad panike", pjevaju Vatrogasci. I oni su u svojoj parodiji spomenuli mačku: "Mačke mjauču natraške." Video obiluje kadrovima domaćih životinja. 

Proslavili se brojnim parodijama poznatih pjesama

Vatrogasci su bend čija je misija, kako sami kažu, oduševiti smijehom, lošom i dobrom glazbom i još boljom zezancijom. Poznati su po sasvim specifičnim, nimalo uobičajenim obradama i parodijama tuđih glazbenih uradaka, ali i pretvaranju "ozbiljnih" pjesama u sasvim neozbiljnu šalu, a u karijeri su snimili čak 13 studijskih albuma i izdali dva kompilacijska.

U listopadu prošle godine objavili su i parodiju na pjesmu Dam dam dam Aleksandre Prijović.

Pročitajte više