Veliki brat: Obilje seksa i "ručnog rada"

NAKON što je iz Velikog brata izbačena Violeta Raleva, glavni ljubavni par u kući na Košutnjaku postali su Jovana Pavlović i Đorđe Đurđević. Da osim novopečenog para ima nešto više od običnog prijateljstva, primijetili su i ostali ukućani, što i ne čudi s obzirom da se po cijele dane maze, češkaju, dodiruju i ljube u vrat. Ipak, zabava počinje tek kada padne mrak i kada se ugase svjetla.

"Kada su svi ostali ukućani zaspali, onda su Đorđe i Jovana krenuli u akciju"

Kako prenosi Kurir, zaljubljeni golupčići već noćima spavaju zajedno, a njihova igra "napaljivanja" traje i po nekoliko sati. Također, u njihovim noćnim igricama ne nedostaje niti seksa. "Kada su svi ostali ukućani zaspali, onda su Đorđe i Jovana krenuli u akciju. Prvo su se dugo ljubili i mazili ispod pokrivača, a onda su prešli na "ručni rad". Banjolučanin je u jednom trenutku legao preko Jovane, a u tom položaju je ostao više od deset minuta", otkrio je neimenovani izvor blizak produkciji.

Ipak, kad je u pitanju seks, Jovanu i Đorđa su prestigli Karlo i izbačena Violeta koji su se bez imalo nelagode poseksali u sobi gdje spavaju i ostali ukućani. Prvo su planirali to napraviti u ispovjedaonici, ali su od te ideje ubrzo odustali. Zaključili su da im to nije bitno, odnosno, da im je bitno samo "da se dobro pojebu", bez obzira na mjesto ili način, što su na kraju  i napravili.

Pročitajte više