Veliko pomirenje Britney i Christine?

DVIJE najveće pop dive današnjice nalaze se pred pomirenjem nakon višegodišnje svađe, javljaju američki mediji. Prvi korak prema prema pomirenju napravila je Christina poslavši otvoreno pismo Britney.

Aguilera je, prenosi Ananova.com, poslala "vrlo osobno" pismo na adresu Britney Spears u  Louisiani u kojoj od svoje najljuće suparnice traži prekid dugotrajnog neprijateljstva.

U pismu Aguilera kaže: "Budimo opet prijateljice. Obje smo duboko u showbizu, koji zna postati neugodan. Ljudi vade naše izjave iz konteksta, a mi smo u suštini puno slične nego različite, imamo iste brige i probleme".

Pjevačica hita "Dirrty" u svom je pismu pozvala Britney na sastanak, na kojem bi njih dvije izgladili odnose.

"Mislim da je ona odlična cura. Zaista to mislim. Ali posao kojim se obje bavimo može uhvatiti bilo koga i odvesti ga u pogrešnom smjeru. Vrati se osnovama, Britney" - izjavila je Christina o svojoj prijateljici iz vremena kad su kao djevojčice zajedno nastupale u TV showu Mickey Mouse Club.

Christina je dodala kako nakon ovog pisma očekuje odgovor Britney, a zlobnici tvrde kako se radi o još jednom pokušaju privlačenja medijske pažnje.

Pročitajte više