Victoria Beckham najbolje odjevena slavna žena na svijetu

BOGATA supruga popularnog nogometaša dokazala je da pored strasti za kupovanjem ima i modnog stila pa su joj čitateljice magazina "Prima" dodijelile laskavu titulu.

Victoria koja se svojevremeno i sama okušala kao manekenka na pisti, redovni je gost najspektakularnijih modnih revija u Londonu, Parizu i Milanu na kojima bira najljepše i najskuplje kreacije najpoznatijih kreatora.

Zbog toga je nadmašila i hollywoodske zvijede Nicole Kidman i Catherinu Zetu Jones koje znaju zablistati u dizajnerskoj odjeći na dodjelama filmskih nagrada i premijerama filmova.

Među prvih pet još su upale seksi ljepotice Halle Berry i Liz Hurley.

1000 učesnica ankete za najgore odjevenu poznatu osobu ove su godine proglasile Christinu Aguileru koja je tako s prvog mjesta skinula već "pretplaćenu" Britney Spears zbog koje se modnim kritičarima stalno diže kosa na glavi.

Iza nje su se našle jetseterica Jordan i supruga engleskog premijera Cherie Blair, a pridružila im se i pop kraljica Madonna kojoj očito zamjeraju što se u posljednje vrijeme pojavljuje u javnosti u iznošenim trenirkama i s kapicom na glavi.

Pročitajte više