Victoria predvodila četverosatnu pijanku žena engleskih nogometaša

SUPRUGA engleskog kapetana Davida Beckhama počastila je svoje "kolegice" bogatom četverosatnom večerom u restoranu "La Travessa" u Lisabonu, pri čemu su žene engleskih reprezentativaca pred kamerama paparazza pokazale svoje adute.

Kako javlja engleski tabloid The Sun, Victoria je obilnom večerom i još obilnijim količinama pića počastila djevojke i supruge engleskih reprezentativaca.

Alex Curran, djevojka Stevena Gerrarda i Colleen McLoughlin, zaručnica Waynea Rooneya bile su među 22 žena i djevojaka engleskih reprezentativaca koje su četiri sata pod paskom Victorije Beckham uživale u blagodatima lisabonskog restorana "La Travessa".

Victoriji i društvu pridružila se i djevojka engleskog izbornika Svena Gorana Erikssona, Nancy Dell`Olio, koja se nije sramila pred fotoreporterima pokazati crne tanga gaćice koje su izvirivale iz njezine uske crne suknje.

Nije poznato jesu li ljepše polovice engleskih nogometaša unaprijed slavile plasman Engleske u četvrtfinale, ali nadamo se da će se njihovo sljedeće okupljanje pred neku odlučujuću utakmicu dogoditi tek na SP-u 2006. u Njemačkoj.

Pročitajte više