Video - HTZ: Ista je Jennifer Lopez, i guzicu ima takvu

I VEČERAS je ekipa HTZ-a imala težak zadatak odabrati nekoliko kandidata koji će dobiti priliku nastaviti natjecanje i tako možda postati nova hrvatska glazbena zvijezda. Talenata ima jako puno, a ne nedostaje ni onih koji žive u velikoj zabludi. Naravno, žiri se ne libi na poprilično duhovit, ali i oštar način pokazati netalentiranim kandidatima gdje im je mjesto. Prvi koji se večeras predstavio žiriju bio je mladi Toni iz Rijeke, koji sluša sve osim opere. Živi sa roditeljima, ali i bakom jer je ona "šlagirana". Ima i curu koja se zove Nataša. "Stalno mi cure prilaze, i stalno imam neku djevojku, volim klasične cure", izjavio je. Nakon kratkog uvoda, došao je pred žiri. Pripremio je pjesmu "Sexy girl", ali u tehno verziji. "Kakve su te sexy girl?", upitao je Fox. Tonyju je falilo sugestivnosti te su ga odbili pa Toni nije prošao dalje.

"Kad bi vježbala s Nadanom Vidoševićem, bio bi neki duet"

Nakon njega došla je na red Silvija, koja pripada rock-metal skupini. Predstavila se pjesmom Josipe Lisac. Tony joj je odmah rekao da je ta pjesma jako teška te najbolje da se prebaci na Whitesnake, budući da je njihovu pjesmu također pripremila. "Kad bi vježbala s Nadanom Vidoševićem, bio bi neki duet, ovako slabo", rekao joj je Fox. Nisu je prošli, a za utjehu je dobila plišanog medvjeda i onda se rasplakala.

"Nije loše samo mi je malo pesimistično"

Reper Nediljko odlučio je pokušati po drugi put doći na audiciji, a san mu je biti priznat na rep sceni Hrvatske. Nada se da će biti bolji ovaj put. "Ti si stvarno drugačiji od drugih", rekao mu je Fox kad je ušao. Najdraža tema mu je socijalna. "Nije loše samo mi je malo pesimistično. Ljudi traže pozitivu, dosta im je pesimizma", rekao mu je Tony. Budući da je jedno vrijeme u životu živio u domu za nezbrinutu djecu, ispričao je priču o svom životu,a Tony mu je rekao kako se nada pozitivi od njega. Stoga ga je žiri prošao, ali su tražili od njega da doda malo pozitive u svoj opus.

"I guzicu ima kao J.Lo"

Mlada i simpatična Ines Huskić ušla je, a žiri je mislio kako je ušla Jennifer Lopez. Otpjevala je pjesmu od Elementala "Napokon", a onda je uslijedila i strana pjesma. "Naspram tebe ja sam nula pjevačka, tehnički si bolja od mene sto puta", rekao joj je Tony, a Ivana joj je rekla kako je ovo najbolja audicija dosada. Fox je rekao kako je ista Jennifer Lopez. "I guzicu ima takvu", zaključio je. Cetinski joj je prognozirao pobjedu.

Zaljubljeni par ispao

Nakon odlične Ines, uslijedili su Damir i Valentina, ljubavni par. "Zaljubljeni smo za jedanaest, a u vezi smo tri mjeseca, spojila nas je ljubav prema glazbi", rekla je Valentina. Ona je prva zapjevala pred žirijem. "Znam lijepo pjevati kad hoću", rekla je Tonyju. "Uživjela se u pjesmu", rekla je Ivana. Iako su je odbili, Tony joj je rekao neka se prijavi sljedeće godine, a šarmirala ih je svojim pozitivnim stavom. Iako je ispala, nije se osjećala loše pa možemo zaključiti da bi mnogi od nje mogli naučiti kako se poraz prihvaća sa osmijehom. Kasnije je ušao njezin dečko Damir i ispričao žiriju o njihovoj ljubavi. "Damire, baš i nije bilo dobro", rekla je Ivana, a Tony je pretpostavio da ga je cura natjerala da prođe. Ni on nije prošao, ali sretni su otišli iz audicije.

Luka voli Thompsona i Rihannu

Mladi dečko koji je uslijedio pjevao je Rihannu i Kinoklub. Odlučio je početi s Rihannom, "Take a Bow". Pred refren je zaboravio i tekstove, a Tony mu je rekao da mu liči na brata od Rihanne. "Obožavaš Thompsona sigurno, vidio sam po majici", rekao mu je Fox. Pustili su ga da i Perkovića izvede. "Moj dida i ja" zvučala je normalno. "Pristao si i pošteno si odradio svoj posao, a vjerojatno ne očekuješ da si ostavio dobar dojam", rekao mu je Fox, a žiri ga nije prošao.

"Kako je ovo dobro bilo za uši"

Nakon toga smo mogli vidjeti novu avanturu Tonyja Cetinskog, koji je opet posjetio jedan dobar talent. Posjetio je jedno atomsko sklonište u kojem odličan rock sastav održava svoje probe. Taher Sanuri im je pjevač, a Cetinski mu je rekao kako odlično zvuče. Pozvao ih je u Lisinski, a Taher se šokirao i kasnije mu odsvirao još jednu stvar. "Kako je ovo dobro bilo za uši", zaključio je Tony kad je izašao iz skrovišta ovih momaka.

Robert: Gospodine, čuvaj me

Mladić koji je uslijedio proveo je neko vrijeme u domu za napuštenu djecu, a kasnije su ga posvojili. Ispričao je svoju životnu priču prije nego što je došao na audiciju. Robert je rekao kako mu je vjera pomogla u teškim situacijama. "Roditeljima sam jako zahvalan", rekao je Robert, koji ni biološkim roditeljima ne zamjera što su ga napustili. Voli religioznu glazbenu tematiku pa je to pokazao i pred žirijem. "Gospodine, čuvaj me", zavapio je Robert pred žirijem. Fox i Tony nisu znali što žele, a Ivana ga nije prošla jer je smatrala da nije zvučao dovoljno dobro. To ga i nije previše pogodilo, iako bi mu prolaz puno značio.

Neozbiljna Gabrijela prošla jer je simpatična

Gabrijela dolazi iz Vinkovaca, a prijavila se na HTZ jer voli pjevati. Smatra se emotivnom i šaljivom osobom. "Jako sam neozbiljna, ne želim odrasti jer smatram da je djetinstvno najbolje u životu", rekla je Gabrijela. Otpjevala je Josipu Lisac, a žiri joj je rekao kako je dobro zvučala iako joj je glas treperio. Nakon toga, otpjevala je Aliciju Keys, pjesmu "Superwoman". "Alicia baš ne bi bila zadovoljna", rekla je Ivana, a Foxu se svidjela što je dobro interpretirala pjesme. Ipak, Ivana nikako nije bila zadovoljna. Cetinskom je simpatična pa ju je pustio.

"Malo mi je pregreza, malo iritira"

Uslijedila je Tajana, koja se prijavila jer ima trideset godina. "Živjela sam pet godina u Londonu, a radila sam po malo boljim klubovima. Nakon nekog vremena, navikneš se na to", ispričala je i rekla kako se muškarci boje samosvjesnih žena, kakva ona je. Ispričala je žiriju i da je svirala amaterski u Londonu te potom zapjevala. "Malo mi je pregreza, malo iritira", rekao joj je Cetinski. Ivana joj je preporučila da se malo opusti i pjeva bez afektiranja. Cetinski joj je rekao da joj netko treba pomoći da nauči tehniku pjevanja, a onda je prošao nadajući se da će joj do recalla biti bolje.

Luka ili Bieber?

Luka je došao, a odmah su mu rekli da je poput Biebera. On je rekao kako nije znao da tko je Bieber dok ih nisu povezali zbog frizure. Zapjevao je Bojana Jambrošića, a nije baš briljirao. "Jako je sladak, djeluje kao da ne bi trebao ovako loše pjevati", zaključili su Fox i Ivana.

Nikolina ima preko sedamdeset pari cipela

Nikolina Perković sljedeća se predstavila žiriju, a rekla je da misli kako je super. Cipele su joj pravi fetiš te ih ima preko sedamdeset pari. "Najbolji period života mi je počeo kad sam se udala, a najsretnija sam otkako sam dobila dječaka", rekla je Nikolina, koja je inače laborantica. Izvela je "Čarobno jutro" Nine Badrić, a onda ju je žiri tražio da otpjeva dalje. Odabrala je E.T., ali zamjerili su joj to što je nesigurna. Tony bi je unatoč svemu pustio, pa se to i dogodilo, a simpatična Nikolina je prošla. Time je završena još jedna emisija showa "Hrvatska traži zvijezdu".

Pročitajte više