Ljepotice u noćnom izlasku: Iva i Martina u istim majicama, obje Lane u minjacima

Ljepotice u noćnom izlasku: Iva i Martina u istim majicama, obje Lane u minjacima

Foto: Press fotografije

POZNATE hrvatske estradne ljepotice okupile su se sinoć u Shamballi na promociji. Večer druženja upotpunio je Tony Cetinski, koji je svojim hitovima uveseljavao publiku. Te večeri predstavljeno je novo piće, no nitko nije toliko "zavirio u čašicu" da priredi neki incident.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljepotice u večernjim izdanjima plijenile su pažnju prisutnih. Lana Jurčević kombinirala je minjak i duboki dekolte, dok je njezina imenjakinja Klingor pokazala samo noge u kratkoj haljinici. Lijepa Tatjana Jurić blistala je u jednostavnoj i efektnoj kombinaciji sa čipkom, a osmjeh joj je, kao i inače, bio glavni modni dodatak. Iva Jerković i Martina Vrbos odjenule su istu majicu koju su nekoliko dana ranije dobile na H&M-ovoj VIP zabavi, a kome je bolje stajala je već pitanje ukusa. Iva ju je odjenula na podrapane traperice, dok se Martina odlučila za klasičniju varijantu jeansa.

Na promociji su se pojavila i brojna druga poznata lica. Daniel Delale došao je poslovno i vodio program, a u klubu su bili i Duško Modrinić, Edvin Liverić, Anamarija Asanović, Ivana Nobilo, Marija Borić, Luka Bulić, Helena Minić, Iva Jerković, Dina Štern, Jasmina Bagarić, Anita Dujić te mnogi ostali.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara