VIDEO Kim Kardashian nazvala šminku Kylie Jenner jeftinim smećem

Foto: Screenshot YouTube

KYLIE Jenner na svom YouTube kanalu objavila je video u kojem prezentira umijeće šminkanja. Kao model poslužila joj je starija sestra, najpoznatija reality zvijezda, Kim Kardashian. Koristila je proizvode iz vlastite, ali i sestrine kozmetičke linije. 

Pokušavajući prezentirati trik za blještavo i dugotrajno sjenilo na očima, prskanjem spreja za učvršćivanje šminke na kist, bočica spreja je zakazala ne raspršujući apsolutno ništa.

Kim nije bila zadovoljna što je morala čekati da se postupak nastavi i u šali je nazvala proizvod "jeftinim sranjem", dok se Kylie borila s bočicom. Na kraju je pokazala da je bočica spreja ipak ispravna i radi nakon nekoliko neuspjelih pokušaja.

Nije ni to bio jedini gaf u videu, prilikom apliciranja sjenila Jenner je slučajno skinula sestrinu umjetnu trepavicu. Iako je na početku videa naglasila kako nije vizažist, Kylie je svoje bogatstvo sagradila upravo na liniji kozmetičkih proizvoda, ponajviše linije šminke za usne.

Tijekom videa Kim je otkrila kako joj je slavna simpatija bio Johnny Depp, da ju je šala Jayja Lenoa inspirirala za ime prvorođene kćeri North te da posjeduje dva hladnjaka: jedan samo za pića, a drugi isključivo za hranu.

Pročitajte više