VIDEO Pitali smo fit žene čime bi se sada zasladile

Screenshot: Index Video

Sadržaj nastao u suradnji s: Polleo Sport

KORAČAJUĆI zagrebačkim ulicama s kamerom i mikrofonom u rukama, poput modernih istraživača u džungli hrvatske metropole, naša se ekipa upustila u još jednu videoavanturu. Cilj? Uhvatiti se u koštac s urbanim fitness-entuzijasticama.

Naoružali smo se znatiželjom. Zaustavljali smo žene različitih dobnih skupina. Svaka je imala jedinstvenu priču o fitness-rutinama - od pilatesa do kikboksa, od teretane do kućnog vježbanja. 

Naša misija je bila istražiti koliko često i zašto se Zagrepčanke predaju znoju i vježbanju i, naravno, koje su to slatke tajne koje ih drže pokretnima.

Kada je riječ o okusima koji ih uvijek mame, odgovori su bili jednako raznoliki. 

"Ne mogu se odreći čokolade", smije se jedna, dok druga priznaje slabost na vaniliju.

"Nemoguće mi je odreći se Snickersa i tih čokoladica", odgovorila je treća, dodajući novu razinu izazova u nastojanja da ostane zdrava i u formi.

Naša novinarka potom je zaigrala kratku igru eliminacije. Postavila je svima pitanja koja su zahtijevala, za neke, doista teške izbore: Sacher torta ili Mozart kugle? Sacher torta ili vanilija? Malina ili lubenica? Pina Colada ili Sex on the Beach? 
Igra je otkrila njihove preference, ali i potvrdila univerzalnu istinu - izbori su teški, posebno kada su u pitanju omiljeni okusi.

U tom trenutku, kao odgovor na njihove dileme, predstavili smo im zoe Nutrition, prvu premium liniju suplemenata za žene s ribljim kolagenom, koja dolazi u svim zanimljivim okusima.
Ova inovacija mijenja standard okusa proteina te svi ovi okusi dolaze u jedinstvenoj paleti: Sacher torta, Mozart kugle, Cremme Schnitte, Pina Colada i Sex on The Beach. 

Proizvodi su toliko ukusni i kremozni, prema tvrdnjama nekih, da je brend Polleo Sport čak zaštitio riječ "zoelicious".

Dok su naše sugovornice pregledavale razne okuse na raspolaganju, bilo je jasno da zoe Nutrition rješava jednu od najvećih dilema svakog tko želi ostati u formi, a pritom ne želi žrtvovati guštanje u dobrim stvarima - fit izgled ili omiljeni okus.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Polleo Sport prema najvišim profesionalnim standardima.

Pročitajte više