Video: Pjevački debi Nine Morić

KAO što je i najavila, Nina Morić ponovno je, nakon sedmogodišnje pauze, zaplivala glazbenim vodama. Je li glazbena scena dobila novu Beyonce ili J.Lo, pokazat će vrijeme, no posjetitelji festivala RadioNorba Battiti oduševili su se kad im je popularna manekenka zapjevala "Because The Night" i, naravno, zavrtjela bokovima.

"Ti si jedna lijepa djevojka", rekao je voditelj festivala RadioNorba Battiti na tečnom hrvatskom, pokušavajući šarmirati Ninu Morić koja je tom prilikom po prvi put zapjevala pred mnogobrojnom publikom. U medijima je ranije najavila kako će snimiti pop rock album, a taj će projekt, po svemu sudeći, najaviti pjesma "Because The Night", koju je Patti Smith otpjevala još davne 1978. godine, a Nina je obradom probila led na spomenutom festivalu.

Odjevena u vruće hlačice i kaubojske čizme i iskorištavajući sve svoje atribute, Nina je na playback otpjevala pjesmu i potpuno zaludila publiku koja njezin nastup nije očekivala. Uostalom, pogledajte sami i procijenite je li svijet dobio novu megaturbozvijezdu ili će i ovaj projekt, baš kao i prije sedam godina, brzo pasti u zaborav. A dok procjenjujete, za Ninu možete glasati u Indexovom Izboru za najljepšu Hrvaticu.

D.K.

Pročitajte više