Nina Morić ipak se ne razvodi?

Morić, koja je odnedavna i dobitnica talijanskog "Zlatnog tapira" , nagrade satirične emisije "Striscia la Notizia", a koju dobivaju javne osobe zbog sudjelovanja u skandalima koji pune naslovnice tamošnjih tabloida, za "Chi" otkriva kako je navikla da njezin suprug bude uz nju, a sudeći po izjavama jedne od najpoznatijih hrvatskih manekenki da "zna što znači biti nesretan", pri čemu se ipak pita "što ako daleko od njega bude još nesretnija", do razvoda možda i ne dođe.

Iako se, kada su ozloglašeni i znatiželjni paparazzi fotografi u pitanju, Italija gotovo uvijek spominje kao ona čiji zemljaci prednjače u toj profesiji, Talijani su nedavno, kako javljaju mediji, ipak ostali osupnuti uhićenjem 11-orice fotografa koji su svoju profesiju odveli "jedan korak dalje", pri čemu je isti taj korak, smatra talijansko pravosuđe, ipak bio ilegalan. Među 11-oricom uhićenika našao se i suprug atraktivne manekenke, Fabrizio Corona, koji je osumnjičen  za ucjenjivanje poznatih fotografijama koje su njegovi paparazzi snimili, kao i pranje novca. U optužnici se navodi kako je Corona djelovao kao pregovarač između paparazzi fotografa i ljudi koje su isti ucjenjivali kompromitirajućim snimcima.

Tužiteljstvo navodi kako su u Coronine "nečasne poslove" posumnjali tijekom opsežne istrage o prostituciji i narkoticima koji su bili sastavnim dijelom talijanskih elitnih zabava. Niz fotografija za koje se sumnja da ih je Corona prodavao, kako pišu talijanski mediji, navodno prikazuju i kapetana talijanske Rome, Francesca Tottija, u posjetu kući popularne televizijske voditeljice Flavie Vento. Prema sudskim dokumentima, nogometaš je platio 50 tisuća eura kako  fotografije ne bi dospjele u javnost, jer je u to vrijeme njegova supruga bila trudna. Među nogometašima koji su bili ucjenjivani spominje se i Juventusov napadač David Trezeguet kojega je Corona navodno ucjenjivao fotografijama na kojima se vidi Trezeguet kako s jednom djevojkom napušta noćni klub. Trezeguet, kako prenose mediji, kaže kako se radilo o prijateljici koju je samo odvezao kući, no da je u Italiji bolje platiti takve fotografije, jer bi iz istih, iako one možda ne znače ništa, mogao nastati ogroman skandal.

Među slavnima na Coroninoj "platnoj listi" našla se i kći bivšeg talijanskog premijera Silvija Berlusconija, koja je, navode mediji, platila oko 20 tisuća eura za kompromitirajuće fotografije nje i nepoznata muškarca kako u vidno alkoholiziranom stanju napuštaju jedan noćni klub.

Svoj posao Corona nije nazvao ucjenom, nego trgovanjem. Za naplaćivanje neobjavljivanja kompromitirajućih fotografija u medijima dobio bi, kaže, istu svotu novca kao i za prodaju istih zainteresitranim medijima. Njegova supruga, Nina Morić, opovrgnula je navode da je sa suprugom sudjelovala u ilegalnim poslovima pranja novca, za kojega ga se, između ostalog, optužuje.

Osim talijanskih, o skandalu hrvatske manekenke raspisali su se i drugi strani mediji, pa je u nekima od njih Nina opisivana kao "entuzijastična silikonska starleta", dok je Coroni dodijeljen opis "visoke, zgodne i tamnopute" talijanske inačice Sylvestera Stallonea. Kako piše jedan američki internet portal, Corona i Morić imaju stan u središtu Milana, a ispred kojega Corona redovno parkira svoj skupocjeni "Bentley". No, ako je suditi prema ispovijesti jedne od talijanskih go-go plesačica, čiju ispovijest prenosi spomenuti portal, oni koji se druže s bračnim parom Corona, uglavnom su više-manje bili upoznati s onim što bi nakon toga druženja uslijedilo, jer, kako kaže, "ako ste ikada bili u društvu dotičnog para, znali ste da će vaš svaki pokret biti paparazziran".

Neki mediji javljaju kako se Corona jednoga dana, "samo kako bi pokazao da se nikoga ne boji", na sudu pojavio u bijeloj majici na kojoj je velikim slovima pisalo ime njegove agencije (Corona´s), a Milano je nedavno, kako također navode neki mediji, bogatiji za još jedan grafit, na kojemu piše "Držite ruke podalje od Corone".

B.S.
Foto:V.G/AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara