VIDEO Pogledajte kako Ana Ivanović izgleda u vjenčanici

Foto: Splash

NAKON mnogo pogrešnih datuma i medijskih nagađanja, konačno je došao dan vjenčanja najljepše srpske tenisačice Ane Ivanović i njemačkog reprezentativca Bastiana Schweinsteigera. Prelijepa Ana prošetala je u vjenčanici Venecijom, gdje su je dočekale stotine paparazza iz Srbije i Njemačke, ali i drugih europskih zemalja.

Ranije su zaljubljeni golupčići snimljeni kako se Venecijom voze u gondoli pa su odmah krenula nagađanja da ćemo danas čuti svadbena zvona. U talijansku prijestolnicu romantike stigli su privatnim avionom s članovima obitelji i prijateljima.

Njemački nogometaš i srpska tenisačica u vezi su od 2014. godine, a gosti su na njihovu svadbu počeli dolaziti jučer. Schweinsteigerov kum navodno će biti skijaš Felix Neureuther.

Jedan talijanski portal objavio je da će se svadba održati u hotelu Aman Canal Grande, u kojem su se prije dvije godine vjenčali George Clooney i Amal Alamuddin. Među gostima će navodno biti predsjednik minhenskog Bayerna Uli Hoeness, njemački trener Joachim Low i Schweinsteigerov suigrač Thomas Muller. 

Pročitajte više