Video: Prelijepe Karolina Kurkova, Sienna Miller i Rachel Nichols promoviraju svoj novi film



TRI LJEPOTICE, manekenka i glumica Karolina Kurkova, glumica Sienna Miller i glumica Rachel Nichols susrele su se u Londonu na službenom photoshootingu povodom skorašnje premijere filma "G.I. Joe: The Rise of Cobra". Film je režirao Stephen Sommers, a iza scenarija stoje Stuart Beattie, David Elliot i Paul Lovett.

U glavnim ulogama pojavljuju se Adewale Akinnuoye-Agbaje, Christopher Eccleston, Joseph Gordon-Levitt, Byung-hun Lee i Sienna Miller. U filmu glumi i Denis Quaid koji je sve svoje scene snimio u prva dva mjeseca produkcije a ulogu generala Hawka je prihvatio na nagovor svojeg sina koji je veliki obožavatelj G.I. Joea.

Za potrebe snimanja uništeno 112 automobila

S druge strane Sienna Miller je pristala na ulogu barunice " jer ne uključuje živčani slom, ovisnost o heroinu ili umiranje na kraju filma, već je snimanje na kojem bi se moglo jako dobro zabaviti". Prema Millerinoj izjavi u intervjuu sredinom lipnja "tijekom snimanja filma bilo je uništeno 112 automobila". Da Sienna nije pristala na ovu ulogu prihvatila bi je Olga Kurylenko koja je također bila razmatrana za barunicu.


Od lokacija za snimanje redatelj je odabrao Los Angeles i Prag. Film "G.I. Joe: The Rise of Cobra" premijerno će se prikazati 7. kolovoza u Americi, a još nije poznato kad će stići u hrvatska kina.

Pročitajte više