VIDEO Prošetala Sarajevom u elegantnoj odjeći, pogledajte reakcije prolaznika

Screenshot: TikTok

BOSANSKOHERCEGOVAČKA novinarka i influencerica Merima Druškić Musić prošetala je centrom Sarajeva u elegantnoj modnoj kombinaciji i snimila reakcije prolaznika.

"Ne tako davno žene su se izuzetno elegantno oblačile i bilo je potpuno normalno odjenuti haljinu, cipele, staviti lijepi šešir i biti prava dama. Danas, takav stil oblačenja izuzetno plijeni pažnju. Osobno bih jako voljela da se ovakav stil oblačenja vrati, jer nekada i mali detalj radi veliku razliku", napisala je Merima u opisu videa koji je postao viralan. 

@merimamaki Kako u Sarajevu reaguju na eleganciju 👒👠 Ne tako davno žene su se izuzetno elegantno oblačile i bilo je potpuno normalno obuči haljinu, cipele, staviti lijep šešir i biti prava dama. Danas, takav stil oblačenja izuzetno plijeni pažnju. Ja lično bih jako voljela da se ovakav stil oblačenja vrati, jer nekada i malo detalj pravi veliku razliku. 😍 Šta vi mislite? Haljina je @mammamia_butik Šešir je @sesiriikape.hlpka #lady #style #reactions #peoplereactions #fyp #woman #smile #allblack #ladyinblack #blackdress #littleblackdress #blackhat #fashion #streetphotography ♬ original sound - Merima Druškić Musić

Zbog odjevne kombinacije privukla je brojne poglede i osmijehe, bilo je i komentara poput: "mašallah", a jedna prolaznica je čak tražila fotografiju. 

Merima je puno pozitivnih komentara dobila i na TikToku.

"Divota", "Lijepo", "Elegantno, hrabro i ugodno za oči", "Prava dama", pisali su joj pratitelji.

Pročitajte više