Video: Rambo Amadeus i Tamara Obrovac oduševili prepuni Boogaloo

KOMBINACIJA dvoje glazbenika poput Ramba Amadeusa i Tamare Obrovac donedavno bi bila gotovo nezamisliva, ali kao što je i sve ostalo danas moguće, tako su Tamara i Rambo odlučili napraviti zajedničku suradnju. U prepunom zagrebačkom klubu Boogaloo ovo dvoje vrhunskih glazbenika, od kojih je svatko poseban na svoj način, održali su zajednički koncert. Glazbena poslastica, koja je trajala preko četiri sata, dokazala je da osim narodnjaka i komercijale, koji su preplavili Zagreb, ali i ostatak Hrvatske, još uvijek postoji kvalitetna glazba, ali i publika koja je ostala vjerna istim takvim izvođačima.

> Više fotografija s koncerta pogledajte u Indexovom Nightlifeu!

Suradnja Tamare i Ramba, pravim imenom Antonija Pušića, započela je singlom "Turbo funk". Pjesma u kojoj se glazbenici "sprdaju" s turbo folkom, kao i većina Rambovih hitova dobro je nasmijala slušatelje. Kako je bilo na koncertu i što nam sve sprema crnogorski roker, otkrio nam je Rambo Amadeus osobno. Osim samim nastupom i odazivom ljudi, poprilično iscrpljeni pjevač, bio je jako zadovoljan Tamarom.

"Prije svega moram reći da sam iznenađen Tamarom. Bila je izvanredna i bilo je vrlo teško komparirati njezinoj kvaliteti, a publika je kao i uvijek bila bolja od nas", priznao nam je Rambo koji dodaje da je do njihove suradnje došlo prirodnim putem, ali da je ipak malo veća inicijativa za pjesmu "Turbo funk" bila s njezine strane. 


 
Popularni crnogorski roker također se nedavno okušao u glumi. On je, naime, u filmu "Mit o Sizifu" utjelovio viteza koji igra šah sa smrti čiji je ulomak uzet iz klasika Ingmara Bergmana "Sedmi pečat". Za spomenutu ulogu pohvalio ga je i sam redatelj filma Filip Gajić i njegovi kolege koji kažu da je odglumio poput Roberta De Nira ta da je mnogo strpljiviji i pažljiviji od mnogih glumaca.


"Nisam to znao, ali jako mi je drago. Pomagao sam jednom prijatelju da odradi jednu vrlo kompleksnu televizijsku dramu i nije mi jasno zašto je mene uzeo za jednog od glumaca. Meni ništa nije bilo jasno i samo sam slušao njega kako govori", bio je vrlo skroman Rambo kad je u pitanju njegovo glumačko umijeće. Na pitanje hoćemo li ga možda češće vidjeti u ulozi glumca Rambo je odgovorio da sve ovisi o ulozi. "Ako mi se svidi tekst poput ovog, ona bih vrlo rado pokušao ponovno", priznaje pjevač.

Ipak, kako tvrdi, u sapunici se recimo ne bi okušao. "Ma ne bi u sapunici. Za takve uloge treba biti lijep, imati dlakava prsa", kazao je Rambo koji misli da se ženama sviđa samo zbog svog oštrog duha, što smo mogli vidjeti i na njegovom pomalo satiričnom nastupu prepunom dobre glazbe, ali i komedije.

"Pjesme za nastupe smišljam unaprijed, a između njih je improvizacija. Meni je strašno važno da samog sebe zabavim, da ne bude puko, magnetofonsko ponavljanje tog istog", otkriva 46-godišnji pjevač koji dodaje da njegovi nastupi imaju puno toga zajedničkog sa stand up komedijom. "Inspiraciju crpim iz okruženja. Ono je vrlo interesantno i fascinantno je čega sve ima", rekao nam je Rambo koji za kraj priznaje da na novom albumu ne radi jer se jednostavno predomislio.

Pročitajte više